Mastit
Eylul65 elektrik li pompo ile sağın biraz acıyacak hatta irin gibi çıkacak sertleşme olduğu için. Sagdikca gelir benim memeler göbeğime değiyordu pes etmedim sağdım bir gelmedikçe sağdım. Bir biberon virinden bir biberon birinden çıktı. Sonra yine sağdım azıma battaniye alıp isira isira sağdım duşta alın arada
Kızlar 2. Gebeligimde we dogumdan sonra yasadım Allah düşmanıma wermesin bide benımkı baya kötüydü sıtma tutup titriyordum agrısı sırtıma wuruyordu bi komsum çig lahanayı memeye geçirdi sütyeni taktım zar zor uyudum kalktıgımda damar acılmıstı sütüm akmış yatagı batırmıstı kesın deneyın banada dua edin
Eylul65 günde iki kere sıcak duş alın suyla göğüslerinize masaj yapın sonrasında sağın emzirebiliyorsanız uzun dakikalar emzirin sonrasında yine sağın bunu sürekli tekrarlayın ama ateş üşüme titreme oluyorsa mutlaka doktora gidin antibiyotik başlayabilir
Hilalgurce Bendeki el pompası olmasa elektrikli pompa alacağım
zeyenp5524 Peki lahanayı soğutup mu koydunuz ?
Eylul65 yok normal çig şekilde kısdı tabi haliyle soguktu
Eylul65 Ay zor bende yaşadım ısıtma tutuyor havlu ısıt ısıt göğsüne koy canım yumuşuyor hemen sonra pompa ile sağ ben normal eczaneden manuel pompa almıştım çok iyiydi birde sıcak duş altına tut banyo yap akıyor rahatlatır
Eylul65 amin cümlemize canım çok saol