Sevdagurbanova Serklajli anneler,kacincihaftadasiniz?nasil geciyor surec? Nelere dikkat ediyorsunuz?Serklajla dogum yapanlar var mi? Kacinci haftada dogum yaptiniz.Bilgi lutfen🙏🏻
Birmelekbirbebekannesi Sevdagurbanova merhaba canim 27+1 serklajli 2. Gebeligim bu benim normalde 3. Istirahat halindeyim genel itibariyle onceki haftalarda bir tik daha hareketliydim doktorum rahim boyun kidalmis yatacaksin dedi simdi yatiyorum
mother2 Sevdagurbanova 6 hafta oldu olalı ben 28 +3 deyim bu günler daha aktifim ama arada ağrım da olmuyor değil doktoruma sordum tabi ki kalkarken de
Seydaa123456 Sevdagurbanova 29+3 21. Haftada serklaj olmuştum sürekli yatıyorum baskı olur korkusuyla inanılmaz sıkıldım yatmaktan zamanın geçmesini bekliyorum
23kubra23 Sevdagurbanova 16+6 3 gün oldu kafayı sıyırmak üzereyim arada akıntı geliyor arada kısalma hissettiğim ağrıyı hissediyorum bunlar normallll miii
Hnd3535 23kubra23 ama daha cok yenisiniz endişe etmeyin.. kafayı yiyerek vakit geçiremezsiniz güzel şeyler düşünün :) kısalma olsada şimdi dikişiniz bebeğinizi tutabildiği kadar tutacak inşallah.. ağrıların olması çok normal çünkü rahim ağzı torba gbi büzüldü içinizi ferah tutun kafanıza bişey takıldıkça yazın mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır
Busenn01 Sevdagurbanova 36+3 deyim. 14.de serklaj attırdım. Hunileşme ve 0.7 rahim ağzı ile bu haftaya geldim.3 haftadır yeşilimsi akıntı ara ara baskı ve ağrı oluyor dikişlerde. Bebek hareket ettikçe bazen dikişin oraya vuruyor ağrı yapıyor.37+0 da dikişi alacakmış ve normal doğumu bekleyeceğiz. O gün doğurursun diyor. Sezeryenda ameliyat esnasında alınıyormuş.
AmineSH Busenn01 bizim ki ters şu anda sezeryan görünüyo rahmim normalden çok küçük o yüzden dönemedi herhalde içerde bilmiyorum
AmineSH Sevdagurbanova 36+3 olduk yarın kontrol var ama doğurup da gelebilirim 😂😂 34. Haftadan beri 3. Bu pembe leke geliyo gidiyom bi sıkıntı yok diyo bugün de geldi bi kere pembe sonra kahverengiye döndü bitti niye oluyo anlamadım 2-3 seferdir sancıda çıkıyo eşimde askerde 1 haftası kaldı onu bekler miyiz yoksa yarın doğum olur mu bilemiycimmm 😂ama bu günleri görmek hayal gibiydi gerçekten yaa bundan sonra doğum olursa da sıkıntı olmaz herhalde 32. Haftada ciğer geliştirici de vurundum
23kubra23 Hnd3535 gaz ve şişkinlik sizde de sorun olmuyor mu batma hissi hiç geçmiyor mu dikişten önce vardı vajinal batma şimdi daha çok
Busenn01 AmineSH evet aynıyız benm 5 6 haftadır baş aşağıya. Dönebilir ya da doktor döndürebiliyor çok kafanıza takarsanız. Ben pazartesi doğururmuşum muhtemelen 37+0 da.
Hnd3535 Sevdagurbanova bende 14.haftamda oldum. Daha önce 21haftalık kaybım var.. şimdi 20.haftama girdim zaman zaman zonklama oluyor ama normal diyor doktorum.. güzel haftaları görelim inşallah yeter
anapanda12 Sevdagurbanova serklajla iki doğum yaptım biri şuan 2 aylık olmak üzere diğeri 4 yaşında elhamdülillah sağ salim haftalarında tamamladık sizlerde sağ salim kucaklarsınız inşallah bol bol dinlenme ve düzenli ilaçları kullanıp stres yapmamak lazım
Hnd3535 23kubra23 yani gecmiyor desem yalan olur en azından azalıyor dayanılamıyacak bir ağrı asla degil.. biraz sabır.. herşey güzel olacaktır inşallah
AmineSH Busenn01 normal doğumdan korkuyorum zaten sezeryandan yana aklım ama nasip hangisi bizim için hayırlı olacaksa öyle olsun inşallah
Nurmert En yeni serklajlılardan biri de benim sanırım , kısalma ve hunileşme sebebi ile cumartesi günü acil olarak 24+2de oldum 😇 çok tedirgin ve stresliyim de zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum 😞
Busenn01 AmineSH inşallah herşey gönlünüzce olur.rabbim hepimize sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
23kubra23 Nurmert ayy sorma piskolojim çöktü sanki bu dikiş hiç olmamış gibi ya yarın taburcuyum ama ağrım sızım aynı