000 SEVGI HASTAHANESI VE UNIVERSITE HASTAHANESINDE GUNCEL SEZARYEN UCRETLERI NE KADAR BILGISI OLAN VARSA YAZABILIRMI
Mommybabyy 000 arkadaşım haziran da 12 ye yaptı diye hatırlıyorum şuan 15 16 vardır ye düşünüyorum bende sevgi ye gidiyorum ben doğurana kadar 30 bin olur herlde
000 sbf1016 sezaryen olmak istiyorum bende böyle özelde yada üniversitenin hastahanesinde fiyatları uygun gelirse daha rahat olucak benim için hem
sbf1016 Ben Mustafakemalpaşa ilçeden geliyorum Alaaddin bey e sevgi de yapıyormuş ama bu zamana kadar fiyat vs hiç konuşmadık benimde sezeryan
000 Mommybabyy sevgidemi haziranda 12 bin demişler üniversite hastahanesinde ne kadar acaba sizin doğuma kaç ay var
000 000 bilenler görse çok iyi olucak yeni doğum yapmış özelde hiç kimse yokmu fiyat aralıklarını bilen yada oralarda çalışan kişiler yakını olanlar
poyrazin_annesi28 000 Bu fiyatlardan sonra kimse gitmiyo sanırım sevgiye😄 Arkadaşım araştırma Hastanesi’nde bı kadına sezeryan oldu 2.500 gibi biseydi 2 ay oldu sanırım
000 poyrazin_annesi28 2 bucuksa iyiymiş üniversite hastahanesinde sevgide baya pahalı ozaman 20 bine yakın olmuştur sanirim ozaman 🤷♀️
Slc poyrazin_annesi28 unide geçen sene sezeryan da normqlde 2 buçuktu fiyatlar güncellendi dedioer ne kadar bilmmm