Hellomom7 Merhabalar ben 3.hafta 5 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim test yaptırdık. Beta hcg serum plazma oranım 505 çıktı. Biraz fazla yüksek gibi geldi şuan için. Bilgisi olan var mı. Çünkü doktor 350 civarı bekliyordu bu hafta için.
e_blue_sky_a Hellomom7 ben 22.günde test yaptım enfeksiyon kapıp acile gidince beta hcg ye de baktılar. 72 idi. 22gün 3+1 dir o kadar erken ki. Doktor erken döllenme dedi yumurta çok erken çatlamış. 3+3te 250gibi biseydi. 3+5te daha yüksektir ben 4te vajinal ultrasonda kese gördüm Doktor bile şaşırdı
Hellomom7 Peki progesteron 23.98 olması normal mi doktor onun üstünende olursa sağlıklı bir gebelik dedi ama yüksek çıktı
Hellomom7 Ben bugün gittim doktr 350 bekliyodu 500 çıkınca biraz tedirgin oldum yatın doktrumu arayıp ogrencem
guzelanne01_ Hellomom7 ne alakssı var doktorunuzu anlıyamadım İki değerinizde gayet iyi,benide betam oğlumda 399 du geç döllenme olmuştum sadece ,,,kızımdad 118800 dü betam direk kalp atışını duydum
Hellomom7 Söyle ki biz acilde öğrendik ilk orda 109 du bugün ilk kez doktora gittik o değere bakarak bugün ki değer 350 falan gelir dedi ben e nabizdan baktım 505 çıktı daha sonucu doktorla görüşmedim