Krasivyy Semisko aynen öyle rahmin dinlenmesi için bi rehli görmek yetiyomuş hatta daha sağlam tutunuyomuş bebek ben son düşüğümün üstüne bi regli görüp kalmıştım şu an gayet sağlıklıyız maşallah 🙏
Hyry_Mhmt Cansn gittim tabi ki. Ama herşey normal bütün değerlerin dedi. Kimyasal için de bu her bayanın başına gelen bişey ama çoğu farketmez çok doğal bişey dedi
Krasivyy Hyry_Mhmt erken daha hayal kırıklığı olmasın diye dedim bence regl tarihinin geçmesini bekle hayırlısı olsun inşallah
Merobebe Hyry_Mhmt ben onuda balla karıştırıp eşim yemişti . Toz haline getirtmiştim aktarda. Bu arada çakşır otunun da ikize etkisi var internete girersen görürsün canm
Hyry_Mhmt Merobebe regl olursam mutlaka alcam çakşır otunu. Bende keçi boynuzu özüne karıştırıp yediriyim bari sabahları. Aç mı olcak tok mu
Merobebe Hyry_Mhmt ya şimdi tam hatırlayamıyorum ama sanki polen çakşır keçiboynuzu tozunu balla karıştırıp bi kaba koymuştum bitene kadar sabah akşam bir tatlı kaşığı yemişti eşim aç karnına
Merobebe Hyry_Mhmt yine internetten de bak canm inşaallah nasip olur Rabbim kimseyi bu kapıda koymasın. Senin adetin düzenli mi
Hyry_Mhmt Merobebe tamam canım araştırıyım. Evet düzelidir yıllardır. 1-2 gün erken yada geç gelebiliyor ama aynı gün geldiği de oluyor