defnezumram __mom1 her zaman sadece perdenin anneden tarafını çekiyordu bu kez kendinden tarafını çekmiş😁😁
__mom1 defnezumram yüm sezaryenler öyle oluyor ama bak sezaryen olanları yorum yazmış farketmemişler bile ne olduğunu hiç kafana takma bence o kadını takipten çık 😅
Blossom defnezumram Plasenta amniyotik kese aynı şey zaten. Bazı bebekler plasenta yapışık doğuyor. Onu açıyor olabilir belki. En altta rahim kası var. Kası eliyle yırtamaz mantıken.
defnezumram Blossom plasenta amniyonitik kesesinin içinde bulunan bebeğin anneye kordonla bağlanıp beslenmesini sağlayan gebelikte oluşan bi organdır sezeryan yada normal doğum farketmez plasenta en son alınır yani onun yırtılma gibi bi durumu yok
Blossom defnezumram Bazı bebeklerde plasenta yapışık oluyor. Google’da aratıp bulabilirsiniz örneklerini. Neyse kendinizi korkutmaya odaklısınız. Ne diyeyim daha fazla:)))
defnezumram Blossom bazı bebeklerde öyle olsa bile bebekten önce onu almıyorlar burdada öyle önce bebek çıktı kordonu uzanıyordu çünkü
Elifkskl defnezumram kesiyi açıyor eli ile senin farkına bile varamayacağın bsy canım o yüzden stres yapma. Bi de böyle şeyleri izleme direk geç
defnezumram Elifkskl ilkkez böyle bi paylaşımına denk geldim ya normalde aratıp izlemem öyle ben annemde hissetmezsin ki sen dedi bakalım nolcakk
defnezumram cevriye35_ https://instagram.com/uzm.dr.aygun.altun?igshid=MzRlODBiNWFlZA== bu hesap canım
Asyabuse defnezumram yani yapıyorsa da demekki doğrusu o bacım boşver naptıklarınk bilmek insana korku veriyor yatıyorsun örtünün arkasında neler neler dönüyor 🥲 açtırmasa karnın hepsini kesmek lazım çocuk çıkcak kadar o yüzden açtırması çok mantıklı değil mi
defnezumram Asyabuse annem içerdeki yağ dokusuda olabilir o dedi ama eşime de gösterdim adamın nevri döndü🤣🤣