merveliyyy Zaman zaman çok çirkinleşmiş lekelenmiş kararmış çok kilo almış hissediyormusunuz benim bugün o günüm çok çirkin hissediyorum kendimi 🥺
Slnaycn merveliyyy hiç üzülme 🌸 ilk hamileliğimde 30 kilo aldim 1 yıl içinde hamile kaldığım kilonun da altına düştüm😄 şimdi de 14 kilo aldım 20 ye tamamlarım muhtemelen 🥳 yine veririz düzeliriz💓
tugbaaav merveliyyy ben de 80 i buldum 57 ile hamile kalmıştım aynaya bakasım gelmiyor yanaklarım tombul tombul fkfkfk
Yagmure merveliyyy ay yok kocaman karnıma baktıkça gebeş kaplumbağa deyip gülüyorum kendime aynada 😂 Bir mucize yaşıyoruz bütün dengemiz alt üst oluyor olacak o kadar ♥️ Hiç öyle kötü düşünme
B_eyaz merveliyyy Ay bende değişik duygular içerisindeyim hamileliğimi öğrendiğimden beri. Sıkılıyorum bunalıyorum içimden hiç bsey yapmak gelmiyor eskiden ne gezerdim süslenirdim şimdi değil gezmek saç makyaj yapasım gelmiyor herkesten nefret etmeye başladım gıcığıma gidiyor herşey ve herkes hiç bseyden zevk almıyorum umarım geçici bir durumdur
merveliyyy __mom1 bende takıyorum 52 kilo hamile kaldım bende hiç 52 yi geçmemiştim 62 şuan 33 haftalığız
merveliyyy Slnaycn yaa maşallah size bende 10 kilo aldım şuan 62 kiloyum 33 haftalığım kilo al ver çatlama falan oldu mu peki
Slnaycn merveliyyy catladim ama ben üniversite zamanı çok kilo alıp vermiştim o dönemden vardı catlaklarim. Aslında kafama çok takmıyorum yani olan oldu üzülmek istemem 😄 vücudumuz çok değişiyor böyle catlakmis kiloymus normal geliyor bana 🌸
merveliyyy Yagmure arada bi geliyor böyle sonra diyorum dünyaya bebek getiriyoruz kolay mı şeyin de etkili olduğunu düşünüyorum 22 yaşındayım bir senelik evliyim bebek de düşünmüyorduk süpriz oldu vücudumun böyle bi anda değişmesine hazır değilmişim sanırım oğlum sağlıklı olsun da Gerişsi önemli değil 🩵
asli_12 @"merveliyyy ben gebeliğimin ilk zamanlarında öyle hissediyordum hep sürekli bakım makyaj yapardım kendimi teselli ederdim öylece mutlu olurdum ☺️ Ama şu an nedense güzelleştim eskisinden daha güzel hissediyorum kendimi siz kaç haftalıksınız
merveliyyy asli_12 33 haftalığız bende şimdi kalkıp bir duş alacağım makyaj falan yapacağım sanırım güzel kokular sürmek falan insanı mutlu ediyor bu socaklarda