guzelanne01_ BusenurOzkan- ayy kesin hamilesin Maşallah Hayırlı sağlıklı ilerleyip kucağına alasın inşallah
EZeynepKkAkaln Kız nasıl yaptın bizede tarif ver 🤣🤣 hayırlı uğurlu olsun darısı isteyen herkese içinde banada inşallah nasip olsun 😊😊
BusenurOzkan- EZeynepKkAkaln Allah isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🥹❤️
BusenurOzkan- EZeynepKkAkaln ovulasyon takibi yaptım geçen ay beni çok strese soktu bu ay akışına bıraktım hatta idrar yolu enfeksiyonu oldum dedim bu ay olmaz herhalde Rabbim ol derse oluyor inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almak da nasip olur 🥹❤️
BusenurOzkan- Bsssr yarın adet günüm normalde 1 2 gün erken olurum bugün olurum diye düşündüm hiç gecikmedi bu zamana kadar başım ağrıyor bir kaç gündür ilaç içmek için emin olmak istedim yaptım 🥹❤️
Bsssr BusenurOzkan- Benımde pembe olan adetim 2 gün geçtikten sonra diğer kaset 2 gün geçtikten sonra bugün 3.gün adet de olmadım.Nisan ayında kimyasal geçirdim kese gelişmedi beta artmadı. Bu ay ılk denememiz oldu bekliyorum bende az daha geçsin süreç hem yoruyor hem strese sokuyor ☹️