Nurbusra_ alpmomm_ ben 7+3 te duydum transfer sonrası ama sizin ultrason geriden geliyosa belki trasnferden sonra tutunması bi kaç gün geç olmuştur yine de galiba en net 7 8 hafta arası duyulur
_medusa_ alpmomm_ tüp bebek tedavisi sonucunda 7. Haftada duymuştum bende kalp atışını eminim dizinde o zamanlarda duyulacaktır 🙏🏻🙏🏻
alpmomm_ Mavimsii_56 tüp bebek mi kuzum transfer tarihine gire 7. Haftada olmam alzm ama ultrasonda 6+3 çıkıyor kese boyu 16.33 mm
Mavimsii_56 alpmomm_ evet canm ama bnm hep aynı denk geliyordu sadece birgün eksik oluyorum ultrasona göre
alpmomm_ _medusa_ adet tarihime göre 8 transfer tarihime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık kafayı yicem
_medusa_ alpmomm_ son adet tarihinize göre hesaplanıyor tüp bebekte de bi sonraki gidişiniz de duyacaksınız umarım atışlarını 🙏🏻
_Tazeanne aybukekurt55 doktorun bana verdiği randevuya göre adet tarihimle hesaplayınca 7 haftalık oluyorum 7. Haftada mı duyacağım yani transfere göre de 4 hafta 4 günlük olacak kafam çok karıştı
Mzzz _Tazeanne tüp bebekte olsa normalde olsa son adet tarihi baz alıyorlar canım her doktor randevuda son adet tarihini soruyorlar zaten 🙏😇