Kumsalakkus Kizlar normal doğum dikişleri ne kadar zamanda iyileşir doğum yapalı 10 gün oldu dikişler hala duruyor normal mi bide kötü koku geliyor ağrisida duruyor inşallah dikişler tutmuştur korkuyorum tekrar dikecekler diye
Asilim Kumsalakkus ben 8 9 günde toparlanmıştım. Çok ağrınız varsa bi doktora görünün kontrol etsinler belki enfeksiyon kapmıştır
Sena00 Kumsalakkus benim yarın 15 günüm olacak dikişler duruyor hâlâ kaşınıyor batıyor rahat vermiyor ağrım var hâlâ bugün bir küçük parça ip düştü beyazdı geri kalan duruyor siyah
Nazlimmm Kumsalakkus ben i ten dikişin bitanesi 40 41 sonra eridi yani bu tamamen degsiir nemli bölge sonuçta kuru ve temiz tutun
Eslemim34 Kumsalakkus Ah ben ne çektim o dikişlerden. İlk doğum olduğu için tecrübesizdim. Ve yanlış ıkınmadan dolayı çok dikişim vardı. 40 gün de toparladım ancak. Evin için de 40 gün panda gibi yürüyordum. Uzun süre ayakta duramıyordum😬 dikişleri kuru tutmak gerekiyor burdan okuduklarımla. Hepsi teker teker düşüyor sonra zaten.
35aysegul Kumsalakkus her WC den çıktığında duştan çıktığında uzan sen yada birisi varsa sana yardımcı olan annen eşin filan en düşük ısıda saç kurutma makinesi ile kurutsun canım özel bölgeni. Halam doğum yaptığında sürekli bu şekilde yaptık faydasını görmüştü daha çabuk iyileşir hem
__mom1 Dikişin düşmesi senin bünyene bağlı önemli olan dikişin açılmaması iyileşmeden ama eğer kötü koku enfeksiyon varsa önemli bu doktora göster mutlaka