Lou Kızlar kızımın ismine karar veremiyorum tek isim istiyorum Ece - Lidya - Alina şimdilik bu isimleri çok beğeniyorum. Bu isimler nasıl veya önerebileceğiniz anlamlı güzel isim varsa yardımcı olur musunuz?
Elzem07 Lou benim ismim Elzem, anlamı vazgeçilmesi mümkün olmayan ihtiyaç duyulan demek. Yeğenimin ismi enzel gökten meleklerin indirdiği demek. 😇
Minikperi Lou ece öz be öz Türkçe. Lidya başka bir medeniyet. Alina Rus ismi. Bu yüzden tabi ki Ece 🌸
Lou Minikmucizelere bende Ece ismini çok beğeniyorum da bi yakınım eceler kaprisli oluyor dedi gözüm korktu biraz 😅
dilaraRecep Lou kızımın adı ece tam bir prenses 2 yaşında asla kaprisli değil kolay bir çocuk Beren Ece adı 😍
ekc Elzem07 Elzem ismini duyduğumda hep çocukluğum aklıma gelir, komşumuzun kızı vardı benden yaşça kücüktü ama beraber oynardık sonra büyüyünce görüşmedik çok severdim kendisini. Başka kimsede duymamıştım anlamı çok güzelmiş🥰
dilaraRecep Lou benimde isim konusunda çok krarsızım 2. Bebeğim bu güm şu diom diergün bu asla içime birşey sinmiyor 😂🤷🏽♂️
Lou Minikmucizelere erkek olsa ismi belliydi Aybars koyacaktım size de öneririm hem anlam olarak çok güzel hemde modern 😍