Merobebe pitircikannesi1 inşaallah bu post güzel bir bilgilenme olur ikiz anne adayları bizler için 😍🤗
Merobebe Mucizeana Hayrlı olsn Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲 ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz
Mucizeana Merobebe evet olmuştum 25 haftalıkken serklaj olduğumda 5 gün yattım hastanede 4 doz ciğer geliştirici oldum 1 hafta arayla. Teşekkür ederim çok sağolun 😊
Damlalokum Merobebe tek yumurta erkek dedi doktor birini diğerini göremedim ama o da erkektir dedi canım bir doktor ertesi gün gittiğim doktor cinsiyeti söylemedi göstermediler 😊
Merobebe Damlalokum ayy tek yumurtaysa gördüğü de kordon değil pipiysee ikisi de erkektir 🤗 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bide çok dinlen dikkat et
Merobebe Mucizeana ayy maşallah inşaallah en kısa zamanda toparlanırlar ve yuvanıza götürürsünüz 🤲 cinsiyetleri neydi
Merobebe Brvnantal çok dikkat et ne olursa olsun yerinden yemek ve wc harici kalkma bide çömelme merdiven çıkıp inçe bunlara da çok dikkat et
Brvnantal Merobebe hastaneye be iğneye giderken mecbur merdiven inip çıkıyorum rabbim yardım etsincümlemize 🙏
Merobebe Mucizeana canımmm benim yaa😌😌 üzülme bu günler geçicek inşaallah kokularını güzelce içine çekeceksin 🤲
Damlalokum Merobebe canım kordon sandığı aradaki zarmış ama önünü dönmüştü erkek olduğu belliydi zaten erkek dedi diğerini göremedim o da büyük ihtimalle erkektir dedi 😊
Merobebe @adm rica etsem bu postu sabitleyebilir misiniz ? Daha çok ikiz anneleri ve ikiz anne adayları görür bizde tecrübelerinden faydalanabiliriz 😍🥰
Merobebe NKiraz anne karnında 9 ay beraberler ya🥰 onun için İnan bende araştırıyorum oralarda okuyorum
Damlalokum Merobebe bende öyle biliyorum ama doktor öyle dedi canm anlamadım zaten doktoru değiştirdim pek hoşuma gitmedi bi de uzman drdu yani şimdi profa gidiyorum o da cinsiyet söylemedi zaten
mel33 Brvnantal Canım bende çift yumurta ikizi hamileyim.22+6 yim bende.12.haftada serklaj oldum .sürekli yatıyorum denilebilir.arada evin içinde dolanıp yatıyorum.çok korkuyorum bende....
Brvnantal mel33 bende korkuyorum gerçekten senin serklaj baya önceden olmuş benim daha yeni teklikem çıktı ortaya ikiz gerçekten zor oluyor rabbim o sabrı verir inşallah bize 🙏