Merobebe yavrularim2019 iyi yine riskli haftayı atlatmışsın . Bebişlrrin de kilosu iyi ise küvezde olmaz inşaallah. Allah kolaylık versin hepimize .
cherry6128 Merobebe canım merhaba yazıcam bı turlu yazamadım hastaneden cıktım bi bebegım yanımda dıgerıde 10 gune kadar cıkıcak ınsallah kilo almasını beklıyoruz dedı doktor ikiside iyi allaha sukur bende toparladım kendımı yavas yavas sen nasılsın
Merobebe cherry6128 ayy yaa çok sevindim 🤗🤗 inşaallah tez zamanda toparlanır iki yavrunda kucağında yanında olur canm 🤗 çok sevindim iyi olmanıza 🤗🤲 Bizde iyiyiz çok şükür daha gün bekliyoruz hayrlısy ile bi günümüzü alsa idik
gizzzy Busraa3434 Merbaba ben de bugün 7+3 ve ikiz gebelik olduğunu öğrendim. Birinin kalp atışı duyulmadı. Büyük ihtimalle gelişmeyecek dedi. Korktum üzüldüm ne yapacağımı şaşırdım. Siz ne yaptınız merak ettim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Merobebe yavrularim2019 kiloları iyi canm. Ama benim doktorum da demişti ikizlerde kilo farkı oluyor ve ultrasonda da yanılma payımız çok oluyor dedi . Senn stres yapma hayırlısı ile zamanında doğarlar inşaallah 🤗
Teachermom06 yavrularim2019 kiloları gayet iyi maşallah hafta olarak sıkıntılı değil sağlıklıca alın inş
cherry6128 Merobebe aminnnn canuk benım inşallah şu pazartesi hemen gelsin haftada 3 gun gorebiliyorum diğer oğlumu bakalım pazartesi ne dicekler inşallah onuda emzirmeye goderım
yavrularim2019 Teachermom06 sagolun kızlar teşekkür ederim şimdi yine nst bağlandım düzenli çıkıyor sancilarim surekli
yavrularim2019 Merobebe yok aksine iki gündür hiç isal olmadım geçen haftalarda olmuştum şimdi sadece kasılma toplanma belimde ağrı var
Merobebe yavrularim2019 benim de bugün kasılmalarım arttı. Söylemesi ayıp sarı akıntı ve ıslaklıkta oldu bugün bende anlamadım. Hayrlısı ile bi Pazartesi olsaydı da gitseydik doktora
yavrularim2019 Merobebe bende pazartesiyi bkliom ya doktorum pazartesi var salı çarşamba var o alsın bebeklerimi acildeki doktor değil🤤