cherry6128 gamzetastan dayanırlar canım inşallah içini ferah tut hayırlısı ile saglıkla kucagına alıcaksın Allahın izniyle🙏
Merobebe Brvnantal gösterirler 😊 göstermezlerse de sağlık olsn senn zaten eve o kıyafetler gelince bayılırsın 😁😁 çok kıpır kıpır oluyor insan 😍🥰
Brvnantal Merobebe bana da sertleşme oluyor sertleşince kasıklarımda çok ağrıyor doktor a söyledim bi sorun yok diyo 24 haftadayım ben normalmiş ikisi aynı yöndeydi bi tanesi ters dönmüş yani Doğum şeklini almış o yüzden o kadar kasılmalar olmuş demek ki
Merobebe Brvnantal benimde 28 daha dönmemişlerdi. Bu kasılmalarımdan sonra 30. Haftada gittiğimde ikiside normal doğum şeklini almışlardı bende acaba o sertleşmelerden sonra mı oldu dşye aklıma gelmişti 😇
Brvnantal Merobebe yerim onların kıyafetlerini ben sağlıklı gelsinler de çok önemli değil ne giydikleri
cherry6128 Merobebe uyku problemi yaşıyomusun ben gece hıc uyuyamıyorum artık cok zor dalıyorum uykusuzluğa alıştım artık heralde
Merobebe cherry6128 bende bu sertleşmeden dolayı sık sık uyanıyorum wc ihtiyacım çok oluyo sabaha doğru anca uyuyabiliyorum gerçekten hamilelik bayağı zormuş. İnşaallah sağ Salim kucağımıza alalım da🤗
cherry6128 Merobebe wc zaten ayrı bişey😂 sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor uyuyanlara ozenıyorum ama az kaldı sağlıcakla gelsinler bebişler inşallah
Merobebe cherry6128 bende uyuyamıyorum . Bi 2 sene daha uykumuz yok herhalde 🙈😂 sağlık olsn. Yanımızda olsnlarda annelik zor zanaat 😍🥰