Merobebe 33 haftalık tek yumurta ikizlerime dogum yaptim tek kese tek plesanta oldugu icin erken dogdular malesef dogumum benim icin kolay gecmedi acı eşiğim cok düşuk cunku spinal sezeryanla dogum yaptim tek yumurta ikizlerinde normal dogumu hicbir doktor yapmiyomus 4 doktor gezdim aldigim cevap olmaz geride kalan riske girer tek kese oldugu icin dediler en azindan benim durumum icin yapilmadi. 2 ay bitmek üzere dogum yapali tek başima bakiyorum bunalıma girdim hala bunalimdayim ama tek basina bakilmayacak degil Allah sabrinida veriyo emin ol ayrica şöyle düşün yaninda biri veya birileri olunca her kafadan bi ses cikiyo bu sfer daha fazla bunaliyosun tek bakmak en iyisi ben butun evimin işini yapiyorum yemegimi vs ütü bile yaptigim oluyo yani cocuklarimin hicbir kiyafetini ütüsüz giydirmiyorum yeni dogan bebek bakimi kolay asıl konu 6 aylık dönemin baslangici cunku bakima ozaman daha fazla ihtiyaclari var cnku dönmeler ek gıdalar vs ozaman basliyo yeni dogani yedir icir gazini cikart yatir bukadr arada huysuzluk elbette olucak bebek bu yani 🤗❤