Hirali EvrimAnac cok güzel gülerek kullan bende bunlardan istiyordum ama odama sığmıyor malesef daha küçük anne yani park besik alacağım
EvrimAnac Ssstelli İlk başta aklımda ki oydu stokta yoktu az beklemedim yenilenmiş ürün olmayınca da bu siyah gri olanını aldık
Zeynep_ze Ssstelli bende kahve sipariş etmiştim çok güzel geldi yatak odam krem odaya uysun diye aldım ama çok güzel valla iyi ki bu rengi tercih etmişim
EvrimAnac KuzeyinAnnesi10 çok sağol canım ürün sağlam tavsiye ederim kargo vs de iyi geldi sadece ben renk konusunda bu rengi almasa mıydım diyorum kahve krem olanı vardı iade etsem mi acaba ?
KuzeyinAnnesi10 EvrimAnac bence bu rengi çok güzel bende siyah gri alicam her yere uyar kahve uymaya bilir canım hem leke de beli etmez
EvrimAnac Minigiim-vebenn52 hayır bi sebebi yok üst kısmı siyahtı bende gri olanı tercih ettim yanlarının bu kadar koyu olacağını tahmin etmedim
EvrimAnac KuzeyinAnnesi10 Evet o da var renkli bi nevresim vs içine konulsa edilse uyum sağlar değil mi canım
Nejctn Bende dün aynı modelin kahverengisini sipariş verdim yorumları gayet iyiydi 😍 sizler de güle güle kullanın peki içinde hediye olan yatak güzel geliyor mu extra mı alınması gerekiyor ?
Ssstelli Nejctn benimkisi daha elime ulaşmadı ama genellikle çok ince bir yatak olduğunu yeni alınması gerektiğini söylüyorlar
Nejctn Ssstelli benimki kargolanmıs gelmesini bekliyorum yeni bir yatak daha sipariş veriyim o halde 😇 teşekkür ederim