gudmorningbeya momness adenin anlamı cennet bahçesi değil o yüzden koyacaksanız tekrar araştırmanızı öneririm 😇
Minigiim-vebenn52 Lina ismini bende çok seviyorum ama herkes koyuyor ya düşünsene çocuklar ilerde aynı sınıfa gelse 4-5 çocuğun adı aynı olacak 😂😂
Minikperi momness yani bir sürü kız ismi var. Benim kızımın adı Bilgehan mesela. Sevmem herkeste olan isimleri 😅 bu forumda 15-20 tane isim var dönüp duran o yüzden hiç buraya sorma taraftarı değilim 😅
Lockalarim Aden ismini bende çok düşündüm kızım için detaylı araştırmaya çalıştım bir sayfada denk geldim evet aden geçiyor ama adn olarak geçiyor aden diye ifade edilmiyor konulmaması daha çok tercij edilebilir deniyordu bir daha vazgeçtim bende
momness Lockalarim bu arada aden arapça kökenli bir kelimedir. E harfinin eksik olması birşey ifade etmez.😊
Vilvilvil Neden lina ya etrafımdaki tüm kız çocuklarının adı lina gerçekten güzel de değil aden diyorum
Lockalarim momness doğrudur bende bir sayfada o şekilde okudum birisine daha sordum o da aynı şeyi dedi emin olamadım vazgeçtim bir daha da