Merhaba canım benim sana tavsiyem biranönce özel ya da devlet bir doktora gtmen. Benim de senin gibi gebelik kayiplqrim oldu hem de 3 tane. Pıhtılqşma bozuklugu cikti devletteki doktor yok dedi özeldki var dedi. 3.hamileliğimde deprem zamaniydi ve özele gidemedim devletteki doktor da bana şimdi daha yeni hamilesin git 1 hafta sonra randevu al keseye bakalim dedi. Neyse ben 1 hafta sonra gttigimde güzel ilerleyen betam düsmüştü sonra kanamam başladi ve dusuk yaptim. Şimdi 4.hamileliğimdeyim cok sukur 22.haftadayiz. özeldeki doktorum gttik hamile kalir kalmaz pozitifi gordugumuz an iğneye baslatti. Canim zaten bir kac gebelik kaybi oldugunda muhakkak veriyorlar. Bu konuda çok yiprandik senin neler hissettgini anlayabiliyorum. Bence pişman olmaman için muhakkak ama muhakkak hemen bir doktora gttik özel olur devlet hastanelerinin qcili olur farketmez. Özelde de hemen rapor cikarmiyorlar ama rica ederseniz bence cikarirlqr diye dusunuyorum. İnsallah bu sefer bebeğinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz:)