yenibirannis 34 haftalık olduk az önce farkettim sağ göğsümğn hizasında bişi akmıs ama süt mü sıvı mı anlamadm Dr yazdm aradım dönmedi daha sizede sormak istedm normal mi erken doğum dıe duymuştum burda🥺
Mrsfly yenibirannis kuzum sütdür benimde geliyor 3-4 haftadır. Normalmiş. Sıkma, sağma. Hiçbirşey olmaz hem ebeme hem doktoruma sordum. :)
Ayseveikizler Benim 18. Haftamdan beri akıntı oluyor göğsümde. Doktorum vücut kendini hazırlıyor damarlar açılıyor dedi elleme sıkma masaj yapma dedi. Bir çok kişinin de yaşadığını duydum. Sizin zaten az kalmış doğuma gayet normal
yenibirannis Mrsfly ay nasıl rahatladım kuzum anlatamam erken doğum diyolardı zaten bu ara tedirginim bnde ilk defa oldu sütyen de yoktu tişörtümde kurumuş
Mrsfly yenibirannis yok yok benim bikaç haftadır geliyor 😂😂 bu gögüs pedi varya ondan koyabilirsin sadece uyarıp sağmaman lazım hepsi bu. Gögüs pedi koy tertemiz oluyor. Zaten ara ar agelir sürekli gelmez
elifec Benimde 28. Haftadan beri sari bir sekilde sizip duruyor doktorum çok normal sıkma uyarma bırak aksın kendiliğinden dedi süt kanalları kendini hazırlıyormuş :)
yenibirannis Mrsfly hayrlısıyla şu günler geçip bi doğursaydık valla içimde bi can olmasa hiçbi değişkliği tuhaflıgı bu kadar sorun etmezdim etmemde ama can tasıyınca insan panik oluyo acaba diyo korkuyo onun için sağ salim vaktinde gelsinler inş🙏💙