Bride_6470 A12_S07 saglıkla alın kucağınıza neymiş cinsiyeti ultorson görüntüsü var mı tahmin edelim merak ettim 🥹❤️
BirVeraAnnesi35 A12_S07 cinsiyetinin ne olduğunu yazmayarak bizede bi heyecan mı yaratmak istediniz😂😂😂😂
1cocuklumom A12_S07 bizde 14 haftalığız açmadı bize 😂 ilk kıza benziyor dedi 12 de bugün de erkeğe benziyor dedi net mi dedim hayır dedi of
A12_S07 Bride_6470 teşekür ederim inşallah cinsiyeti erkekmis doktor on haftalık iken tahmin etmişti doğru çıktı ❤️🥳 fotoğraf atamıyorum yani nasıl yapılıyor bilmiyorum
Bride_6470 A12_S07 burda peki tahmin yaptırdınız mı hiç doğum tarihinizle görüntülüyle falan merak ediyorum tutup tutmadığını :) sağlıkla kucağına al inşallah 10.hafta da iyi tahmin yapmış doktorun ben sordum erken dedi :/
A12_S07 Bride_6470 Yaptırdım sessiz sevda diye biri yapmıştı kız demişti ama tutmadı bulanti kusma olan biriyim hep ekşi yedim kız dediler ama tam tersi çıktı yani alakasi yokmus
Suule94 A12_S07 Bride_6470 banada burda kim baktiysa kız kesesi kan yenileme son adet tarihine göre herşey kız dedi oğlum olcak ☺️🧿🐣
Bride_6470 A12_S07 valla bana da keseme bebeğe baktılar oran baktılar heo kız dediker beklemedeyim iyice merak etmeye başladım :)
1cocuklumom A12_S07 öğrenememek zor ya meraktan çatlayacam 1 oğlum var bi tane daha erkek mi merak ediyorum cidden 😦
A12_S07 Bride_6470 Yani doktorumuz çok erken tahmin edip söylemişti bugün netleşti gerçekten insan merak ediyor haftalar geçtikçe inşallah en kisa zamanda öğrenirsiniz ❤️
A12_S07 1cocuklumom Ya anne için beklemesi çok zor gerçekten insan merak ediyor benim ilk bebeğim doktor hep kesin erkek gözüyle baktı onuncu haftadan beri
Bride_6470 A12_S07 bazı doktorlar tahmin yapıyor ama bazıları ısrarla yapmıyo nedense bilmiyorum yanlış çıkar diye herhalde bende beklemedeyim 🥲
Bride_6470 Suule94 yiaaa çok şaşırdım benimde öyle olursa çok şaşırırım suan herşeyde kız dediker bakalım 😁🥳