pinarkahraman ben 9 haftalik hamileyim ikiz bebek var ama daha kalp atisini duyamadik yardimci olursunuz
Melikelikelike pinarkahraman 9.haftada duyulması gerekiyor ama. Doktorunuz ne dedi bu konuyla ilgili? 9 haftalık olduğunuza emin misiniz neye göre 9 haftalık olduğunuzu söylüyorsunuz?
Nesrinkrdnz1 pinarkahraman 7./8. Haftada duyuyorlar ama doktorunuz ne söyledi bi sonraki randevunuz hangi güne verdi acaba
pinarkahraman ben ikiz hamileyim 9 haftalik ama daha kalp atislarini duymadik benin gibi olanlar varmi mrak etim
Busraa3434 pinarkahraman Bende 7 haftalık hamileyim ikizlere birininkini duyduk diğerini duyamadık daha tekrar gidicem bende bekliyorum
pinarkahraman doktorun soyledigine gore son adetin ilk haftasindan sonra sayildi yarin randevum var gidicem insallah kotu bisiyle karsilasmam cok korkuyom bisi olur diye Nesrinkrdnz1 yarin randevum var insallah kotu bisiyle karsilasmam 🙁
pinarkahraman doktorun soyledigine gore son adetin ilk haftasindan sonra sayildi yarin randevum var gidicem insallah kotu bisiyle karsilasmam cok korkuyom bisi olur diye