mbetuly Hangi haftalar arasi detayli ultrasonla bakılır Bulunduğum şehirde Devlet de perinatoloji yok doktorun pamukkale ye sevk etti 17. Haftatamdayim yarin randevu verelim dediler .
gamzecgr mbetuly 19-23 arası bakılıyor ama devlette olunca erken oluşturmak gerekiyor randevuyu o yüzden demişlerdir en az 3 hafta sonrasına verirler büyük ihtimalle zaten
Prens_prenses777 mbetuly hangi sehirdesin canm normalde 21 ile 24 haftalar arası en uygun haftalar bn 21+6da yaptırmıştım hangi sehirdesiniz
mbetuly gamzecgr inşallah 2 3 hafta sonrasina verirler yoksa haftam 18 falan oluyo bakmazlar diye korkuyorum şehir degistiricem kolay degil bosa gitsin istemiyorum
mbetuly Prens_prenses777 ben Uşak da yaşıyorum bugun 17+1 im inşallah 2 3 hafta sonrasina randevu verirler ya hemen gelin derlerse 18. Hafta da falan bakmiyorlar mi
Prens_prenses777 mbetuly bakıyorlar ama en net hafta 20. Haftadan sonra olan genede sen bilirsin o tarihe almaya bak bence birdaha uğraşma yoksa bidaha gitmek zorunda kalabilirsin
gamzecgr mbetuly sanmıyorun çünkü 19 dan önce alınan sonuçlar sağlıklı olmuyormuş çünkü hiçte duymadim zaten o haftada bakan yer dediğim gibi detaylı için randevu bulunmuyor ondan erken veriyorlar o yüzdendir merak etmeyin, ☺️💐