12eslem_yaren Cagla_17 hiç imrenmeyin bence kesin benim de bu haftalarda iştahım çok açılır bende alırım ama ben genelde çok almıyorum 10 12 kilo anca
Rabiakndk Cagla_17 teşekkür ederim inşallah istediğimiz kiloyla tamamlarız sizde gayet iyisiniz bence
Sedefdinc Cagla_17 6. Aydayım 62 kg ile hamile kaldım 66.300 olmuşum inşallah Max 71-72 ile kapatırım bu süreci🤣
Sedefdinc Cagla_17 gerçekten öyle 🤣hayatımın en kilolu döneminde hamile kaldım normalde hiç 60 I geçmezdim🤣
Caterpillar Bende 7 bucuk aylık hamileyim 68 ile başladım güncel olarak 72 kg doğuma kadar ne kadar alırım bilmiyorum karnım varil gibi 😩 kilo dert değil oğlumda da 5 kilo almıştım ama çok daha fazlasını verdim bence verilir ne kadar alırsak alalım
Cagla_17 Caterpillar haklısınız ama benim geçmişten kalma bi takıntım var maalesef Lise yıllarımda 92 kiloydum sonra azmettim 30 kilo verdim. Uzun da boyluyum normale dönmüştüm ama hala yetmiyordu sanki verdiğim kilo. Tabiki öncelikle bebeğinizin ve kendi sağlığımız. Siz de Varol gibi diyorsunuz ama beni de gören hani çok anlaşılmıyor diyor iç karnım büyükmüş diyorlar
Cagla_17 aysenr9918 aslında başlarda bulantıdan iştahım kapandı 2 kilo verdim ama sonradan ne olduysa bi anda artmışım🤭
Caterpillar Cagla_17 inan bende biraz takıntılıyım boyumda ortalama ama emzirirken veriliyor her emzirme de kalori yakıyorsun
Zelihaa1409 Cagla_17 23+3 deyim iki haftadır 6.ayimizin içindeyiz 64 le hamile kaldım ramazan ayinda biraz almiştim fazlam zaten vardı şimdi 68 im 4 kg aldm.
Betul2336 78 le hamile kaldım 6. Ayın ortasındayım 83 kiloyum . Her ay bir kilo diye düşünüyorum şimdiye kadar ama okullar açılsın biraz yürürüm sıfır hareket iyi dayandım inşallah çok almam artık 🤷🏻♀️Sağlıklı olalım da veririz kiloyu .