Ebruuu42 Merhabalar kızlar.. 2 sene önce bebeğimi Tülin yaman da doğum yaptım dün muayene ücreti sorum baya fazla geldi açıkçası.. sizlerin gittiniz memnun kaldığınız doktor hastahane neresi? Muayene doğum ücretleri nasıl bilgilendirir misiniz ?
Fatmakartal01 Ebruuu42 Büyükşehire gidiyorum nihal hanıma memnunum ilgili konuşkan bi doktor Muayne ücreti 680 🥰
Sweety11 Ebruuu42 Tülin yamanda ilk doğumumu yaptım bidaha gitmeyi hiç düşünmüyorum bende doktor arıyorum bu ay için meram akademi Nihan erdene aldım ama eğer içime sinmezse başka doktor denicem 😔😔
Purple5242 saleymom merhaba bende o hastaneyi düşünüyorum il dışından geleceğim doğum ücreti hakkında bilginiz var mı doktorunuzdan memnun musunuz
saleymom Purple5242 evet bu ikinci doğumum olcak Mehmet beye inşallah. Doğum ücretini iki hafta önce sordum 15 bin dediler
Purple5242 saleymom benimde ikinci ilki sezeryandı buda öyle olur muhtemelen kaç haftalıksınız bende eylül ortası gibi geleceğim konyaya doktorunuz iyiyse bende ona giderim
saleymom Purple5242 33 haftalık olcaz yarın inşallah ekimde doğum olacak benimki normal doğumdu ben doktorumdan memnunum tavsiye ederim