2609nrgl Seval0Seval canım bende 12. 13. Günlerde yapmıştım çıkmamıştı 17. Gün gittim direk kan testi verdim 68 çıkmıştı değerim şimdi kavuşmak için gün sayıyorum oğluşumla biraz daha sabret ve testlerle uğraşma direk kan ver garanti olsun inşallah vardır rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 😍🥰
XEmosumX Seval0Seval ayni gün olmusuz ikimizde 18 inde oldum cuma günü aşırı silik cıktı iste görünmüyor fotoda ama ben bakinca goruyorum silik ışıkta gecen sefer 13.gün isikta evirdim cevirdim yoktu
Seval0Seval XEmosumX benimde normal teste çıkmadı erkende çıktı cuma günü kan verdim 4.910 çıktı artık kan vermeye de korkuyorum
XEmosumX Seval0Seval zaten suan verdigimiz kan buyuk ihtimal 2 falan çıkar silikte çıktığı icin bize bisey ifade etmeyecek anlayacagin en mantiklisi o yüzden testin koyulasip koyulasmadigina bakmak ben aksam tekrar yapcam 5 den sonra sivi tuketmeyip 9 gibi deneyecegim
XEmosumX Seval0Seval bnde aksam bakayim sabaha bidaha bakacam testim var nasılsa diye ama cok canım skkn seninde oyle mi aglayasım var moralim bozuldu cok hissediyordum hamileyim gibi bel agrilari kasik batmalari dün gece yatamadim bel agrisindan cok saskinim bu kadar belirsiz silik bi gölge cikmasi var mi yok mu yani Allahim diyorum varsa keske daha belli olsaydi yoksada hic cikmasaydi cok kotu hissediyorm kendimi
Seval0Seval XEmosumX üzülme zaman çok bende bel ve sol kasıgım ağrıyor ve meme ucuma el atamıyorum Allah büyük le sıkma canını 1 buçuk sene korundum rabbim ne zmn nasip ederse o zmn olur
Edvuslayd Kızlar ben çatlatma ignesi yaptıktan sonra 10.gün negatif 12.gün negatif iğnenin etkisi yoktu hep negatif 14.günü yaptım tatilde negatif çıkınca hemen çantama attım beklemedim netleşmesini tatilden eve döndüm çöpe atmak için pozif olmuştu hemen bi tane daha test yaptım yine pozitif çıkmıştı ertesi gün kan verdim 148 çıkmıştı ve tüm ümidim bittiği anda hamile olduğumu öğrendim Allah sizede tez zamanda nasip etsin hep dua edin 🩷
LovelyMom_ Bat 2 eylul,20 agustos yumurtlama oldu,dun yaptim negativti tamamen Sanki bugun cok cok az silik cikti oylemi yoksa bitek benmi goruyorum Cunku idrarin yayilmasini beklerken oranin cok silik ciktigini gozlerimle gordum
LovelyMom_ Seval0Seval elim ayagim esiyor resmen insallah olursa ilk gebelik olucak ve cok heyecanliyim hic hamile olmadim,cok merak ediyorum o hisleri🥹