Tugbazdmr Demetus ben aldık hastane çantamda koydum valla artık gerekli mi gereksiz mi 1 eylülde göreceğiz 😂
funnymummy Demetus 36 haftalıktan itibaren kullandım ve evet faydasını gördüm göğsüm yara felan olmadı
babymomyy Demetus gümüş kapak kesinlikle tavsiye ederim ama özellikle 99 ayar olmasına dikkat edin doğumdan 1 hafta önce 1 2 saat takarsanız göğüs uçları emzirmeye daha hazır hale getiriyor
Enu1004 Ben indirimdeyken 12 haftalıkken aldım😀 yengem çok iyi gelmişti dedi. Bakalım olacak mı? Doğumdan önce kullanmaya başlamayı düşünüyorum
Balkaymak1 Doğum yapmadan önce kullanmanız gerekiyor 1-2 saat göğüs duruma alışıyor sonra faydasını görüyorsunuz
Arassimo Gumus kapak gercekten cok iyi birsey ilk bebegimde hic yara olmadi onun sayesinde.. dogumdan bir hafta felan once takmaya baslamistim
ZehraTurkdonmez Demetus kesinlikle al canım benim oğlum şu an da 11 günlük ben kullanıyorum ilk günler süt yağlı olduğu için bebekler çekemiyor onun için daha fazla asılıyor memeye o da çok acıtıyor
gulsahgursoy Demetus Kızıma hamileyken 36.haftada kullanmaya başlamıştım ve doğumdan sonra da devam ettim. Çok faydasını gördüm. Göğüs uçlarım hiç yara olmadı. Şimdi yine hamileyim ve 36.haftada kullanmaya başlayacağım. Kesinlikle tavsiye ederim🌸
balevlatlarim3535 Demetus ilk gebeligimde almadım ve gogusum hiç yara olmadı lansinoh krem almıştım onu bile doğru düzgün kullanmadım. Bu ihtiyaç tamamen kişiden kişiye değişiyor.
Tugbazdmr cansbade Allah o gümüş kapağı çıkarandan razı olsun. O kadar diyim göğüs uçlarım çok kötü oldu taktığım an yanmasını aldı.