melissannesi Kızlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı? Antibiyotik tedavisi görenler varsa lütfen yazsın..
kizannesii melissannesi ben. Antibiyotikmde kullandım mecbur.doktorun zatn gebelrn kullanabilecegi kategorideki antibiyotiği veryo sana cnm kullan ki daha fazla ilerlemesin enfeksiyon.böbreklerne ilerlerse o daha çekilmez bi agrı oluyo Allah kimseye yaşatmasn valla
Sinmn melissannesi enfeksiyon varsa lütfen ihmal etmeyin, kullanın ilaçlarınızı.. iki hamileliğimde de yaşadım, ikisinde de ilaç kullandığım halde tekrarladı..ikinci hamileliğimde su sızıntısına neden oldu hatta.. önemli bir durum enfeksiyon
fatmanurkantar melissannesi canım başından beri var ve vajinal yolda mantar enfeksiyon oluştu hemde şuan yeni antibiyotiğe başlıyorum 34 oldum allah korusun tehlikesi daha çok antibiyotikten unutmayın doktorunuz en iyisini bilir ve Burda yazıldığı gibi bol su içmelisiniz idrarı tutmayın sık sık ütülü olacak şekilde çamaşır değiştirin peçeteniz parfümlü olmasın bende oda yapıyor mesela bide bu süreçte şekeri az tüket demişti doktorum bakterileri beslermiş benim bildiklerim bu kadar umarım yardımı olur ama doğru tedavi ile bitmese bile en azından bu haftaları görürsünüz inşAllah benim gibi
Neylin melissannesi ben yasadım ve suan tedavisini görüyorum canım .ne sormak istiyorsun yardımcı olabilirsem elimden geldiğince yanıtlayayım
Mila6134 Meyraa korkutmak gibi olmasında çok sıkıntı ve tehlikeligebelikte enfeksiyon suyu patlatıp erken Doğuma düşüğe sebebiyet verebiliyo bence kullan ben kullandığım halde geçmiyo 😂
Mila6134 Bu dertten yanan bi ben değilim kurtulamıyorum enfeksiyondan 😞😞😞 antibiyotikte kullandm cnm bi sıkıntı olmuyo
melissannesi kizannesii Benimde yüksek çıktı çok tedirginim randövü aldım dr ma danışıp tedavi başlayacak. İğne mi ilaç mı kullandın cnm sen ne kdar sürede geçti🤔
melissannesi Sinmn Benm sağlık ocağı tarama testlerimde cıktı kendi dr ma gideceğim Acaba hangi aşamadayım umarım bebeğe bi zararı olmaz 😞
Mila6134 melissannesi geçmedi canım vallahi smdi eczaneden eve geldm zalain diye fitille krem falan yazmıs sureklı kullanıyorm bebeğe zRarı olsa testte falan çıkardı herhlde ama tek bldiğim böle akıntı vs suyun patlamasına sebebiyet veriyomuş
Sinmn melissannesi ihmal etmeden biran önce gidin.. hamileliğinizi de bebeği de etkilemez umarım.. ben çok sıkıntı yaşadım, kimsenin yaşamadınız istemem 😔
melissannesi fatmanurkantar Saol canım ilk gebeliğim endişe ediyorum banada antibiyotik tedavisi başlayacaklar. İnş hemen atlatırım 🤲🏻
melissannesi Neylin Benim epey yüksekmiş sizin ne derceydi acaba bide hastanede yattınız mı iğne mi ilaç mı kullandınız?
Tubada melissannesi Ben 10-11 Haftalarda yaşadım hatta hastanede yattım 3 gün , antibiyotik damar yolundan verildi. Şuan 25. Haftadayım çok şükür bir sıkıntım olmadı. Doktor antibiyotik kullanmanı söylüyorsa mutlaka kullan derim.
melissannesi Tubada Saol canım bende bugun dr a gidecem tekrar Umarım hemen atlatırım. Bebeğe bi zararı olmadı değil mi?
Hilgl melissannesi ben de yaşadım 35. Haftaydı yanlış hatırlamıyorsam iki dozluk şase kullandım suya karıştırılıp içilen çok şükür bir sıkıntımız yok şuan doktoruna güven bol su iç bişey olmaz allahın izniyle😊
Tubada melissannesi Kullanmamanın bebeğe zarar vereceği detaylı şekilde anlatıldı bana canım. Zaten neden bile bile zarar vermek istesinler ki. Üstelik ben o kadar çok su içiyorum ki ama su içmek maalesef engel olmuyor. Çok şükür bebekte sıkıntı olmadı
Neylin melissannesi hangi değerleri soruyorsunuz .benim eritrosit 7 ,lökosit 22,epitel ise 51 di .bahsettiğiniz değerler bunlarmı ?hastanede yatmadım .zimaks ,novalgin,purinol verdiler onları kullanıyorum suan .sizin değerleriniz kaç çıktı
melissannesi Hilgl İnşaAllah bende hemen atlatırım içebildiğim kadar su içiyorum hijyene dikkat ediyorum umarım hemen geçer🙂 Antibiyotikden korkuyorum sadece zararı vs
Hilgl melissannesi aslında burada kar zarar durumu devreye giriyor korkmayın hiç antibiyotik gerektiği durumlarda kullanılmalı kullanmayınca sıkıntı daha büyük olacaksa içiniz rahat olsun bu minnoşlar doğduktan sonra da bu antibiyotikten kullanacaklar keşke hiç ihtiyaç duymasak ama napalım allah beterinden korusun🤷♀️
Destina21 melissannesi bende de sürekli oluyor günde 3lt su ve temizliğine dikkat et ..Uzun sürmüyor sadece su dedi bana doktor ..