Leylmom Kızlar sabah 5 ten beri adet olucakmişm gibi bacaklarım ağrımaya başladı. Şimdi de karnım ağrıyo. 37+3 haftalığız. Doğumun habercisi olabilir mi bunlar. Eğer öyleyse ne yapmalıyım şuan
Hayat123456 Leylmom bende 38+1 im bigun geceden beri benimde öyle canım böyle ısırıyor gibi bişey şimdi de 9.40dan beri 10 dakikada 1 sancı giriyo anlamadım doğum başlangıcı mı
Zeynepikranur Leylmom canım önce regl agrısı gibi başlar daha sonra siddetlenir haftan gelmiş doğum baslangıcı olabilir doktora görünsen iyi olur cünkü ansızın benımde böyle basladı ve doğumun oldu
Leylmom Hayat123456 regl olucakmış gibimi . Benim adet başlangıcım da hep böyle olurdu. Önce bacaklarım sonra karnım ve belim ağrırdı. Aynı şekilde başladı şuan
1kiz1anne Adet olacak mış gibi bir ağrı varsa eğer doğum belirtisidir ayrıca sancı aralıklarını takip edin kısa süreli girmeye başladıysa sancılar hemen doktorunuza gidin açılma vs olabilir
Hayat123456 1kiz1anne 10 dakikada 1 sancı geliyo canım benim doktorumu aramam gerekiyomu acaba yoksa 5 dakikalara falan mı inmesini beklemeyelim aslında 2. Doğumum ilk dogumum normal oldu hiç sancım vs yoktu gittim o gün doğurdum çıktım bunda sancım geliyor
Zeynepikranur Hayat123456 bende 10dk lâ gıtmıstım doktora 3cm acıklıgım varmıs yatısımı yapıp sabaha dogurmustum bence doktorunuzu arayın
1kiz1anne Leylmom benim nişanım gelmemişti direk sancım gelmişti hiç beklemedim herkesin bir olmuyor hatta açılmam olduğu için suyumu doktor patlattı doğum anında