Minikperi Demetus ben trendyoldan almıştım tekli büyük çiçeklerden 18 tane falam vardı. Tek duvara belli mesafede yapıştırdım. Çok güzel oldu. Rahat çıkıyorlar istediğiniz zaman sökebilirsiniz. Duvarın boyasına vs zarar vermiyor…
imrnx Demetus minik çiçekli modeller güzel oluyor ya da kücük kücük yeşil yapraklar var onlarda şık duruyor🙂
KzeynepCT Demetus https://www.resimupload.org/r/7xyGrq trendyoldan 2 adet almıştım belki fikir olur kalitesi yapışması gayet iyiydi
gamzee07 Benim ikinci gebeliğim canım Ben yapmadım genç odası gibi yaptım aksine çocuklar büyüyor. Hızlı bir şekilde az küçük dokunuşlar yapa bilirsin süs ler vs gibi 🫶 bebeğin zaten hep yanında kalcak o yüzden sen daha iyi bilirsin 🥰
Zeynebtahir Resim olmadan gezegenli olanlara bakabilirsin. Boy ölcme tarzi olanlar da var ben ondan aldim ama oglum 4 yasinda yani. Suretli figurler gece urkutucu geliyor cocuklara
Bebek_5467 Demetus ya ben fotoğraf yukeye girdim fotoğraf yüklendi dedi sonra noldi anlamadım ben beceremedim sanirim🙈
Bebek_5467 Heh oldu😀 ben bunları aldım o yıldızlar varya onları baş ucuna yapıştırdım onların üstünde ay ve bulut şeklinde lamba aldim öyle onları yaptım çokta güzel oldu
Elfsenack Demetus ben çok beğendim kendi evime geçtiğimde bu şekil sade ve şık düşünüyordum duvar kağıdını