SenaaaNurrrr Merhaba arkadaşlar. Ben adana da geçici süre olarak misafirim bebeğimin kontrol zamanı geldi ve cinsiyetini öğrenme vaktimiz geldi ama adana da özel hastane pek bilmiyorum. Bana muayene ücretleri ile beraber hastane önerirseniz çok sevinirim 🌸🤗
HESA20 SenaaaNurrrr bende Adana’ya gelin geldim yabancıyım ama özel algomed hastanesi özgür Kaya Selçuk diye bir doktor var tavsiye üzerine gittim çok çok memnun kaldım aylık muayene 500 TL ama çok ilgili bir doktor
SenaaaNurrrr Ervam01 ben buraya gittim 2 gün önce 400 TL verdim ama cihazı vs pek guvenemedim. Benim İzmir’deki doktorum ve gittiğim hastane daha büyük sanırım ondan. Siz memnunmusunuz Hatice hanımdan
Ervam01 SenaaaNurrrr Canım kusura bakma mesajı geç gördüm. Ben şuanlık memnunum kızıma hamileyken de cinsiyetini göstermiyordu Hatice hanıma gittiğimde net bi şekilde görüp söylemişti her detayıda dediği gibi çıktı ☺️ Fiyata gelince en son 1 ay önce gitmiştim artış olmuş demekki
SenaaaNurrrr Ervam01 estağfurullah çok teşekkür ederim. Kalp atışını dinletmemişti de burada takipli bir hasta değilim o yüzden kafam karıştı. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🌸🤗