Gokce71 Kızlar 27+3 teyiz. Hemen hemen her gün yürüyüş yapıyom gebeliğin başından beri. Ama son 6-7 haftadır yürürken karnım baya sertleşiyo. Belime baya ağırlık yapıyo. Temposuz yavaş yürüyorum bu arada ama neden böyle oluyo fikri olan var mı? İlk gebeliğim tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var.🌼
tlhmrv Gokce71 normalde 27-28 den sonra bu tarz yalancı kasılmalar ağrılar oluyo doğuma hazırlık gibi düşün ama senin baya erken başlamış yorma kendini demekki dana iyi gelmiyor öyle hareket etmek haftan küçük daha acele etme doğuma yakın başlarsın tekrar
Alposannesi14_ Gokce71 benim de o haftalar kasılmalarım başladı evde bile yürüyemez olmuştum canım, 31 haftada erken doğum riskindsn 1 gece yatış yapıldı, ciğer geliştirici olmuştum. Sonra hiç yürümedim 37+3 de doğum oldu, biraz dinlenmeye çalış yorma kendini
Gokce71 tlhmrv hamile kalmadan öncede bol bol yürürdüm doktorda kendimi yormadan her gün yürü yavaş yavaş dedi ama karnım küçükken bu kadar olmuyodu. Büyüdükçe bi tık zorlanmaya başladım.
Bbbsr Alposannesi14_ bende 28. Haftadayım kasılma değilde böyle bazen okadar zorlanıyorumki karnım aşağı doğru ağırlık yapıyo taşıyamıyorum adeta aglayasım geliyo bazen bende 38. Haftada sezeryan olcak daha 10 hafta var nasıl geçicek bilmyiorum
December Bbbsr merhaba ben de sizinle aynı durumdayım. Daha 24. Haftadayim ayağa kalktığımda karnım beni öne cekiyor dik duramıyorum doktorum yürüyüş yapmalısın diyor ama yürürken karnım taş gibi oluyor yürümekte çok zorlanıyorum. Korkuyorum erken doğum olacak diye bebek çok aşağıda. Ben de sezaryen istiyorum Allah kısmet ederse daha çok vakit var bi geçse günler ☹️
Gokce71 December aynen bizim doktorumuzda öyle dedi. Yürüycen bol bol diye. Temposuz yürüyorum zaten penguen gibi😄 ama hem çabuk yoruluyorum hemde sertleşiyorum.
Kubrayhn Benim de öyle oluyordu yürürken karnım çok sertleşiyordu bazen gün içinde ayakta fazla durduğumda da oluyordu. Doktor magnezyuma başlattı. Yine de 36. Haftada doğdu. Bence fazla yormayın kendinizi