GKayaa Merhaba anneler ilk hamileliğim 37. Haftadayım bebek kanala daha girmemiş makat geliş pozisyonunda doktor bu haftada girmezse sezeryan günü verecek ben çok normal doğum istiyorum ver mı aynı durumu yaşayan yada girmesi için yaptıklarınız ?
Evafor GKayaa 10 yıl önce benimde başıma geldi canım 38 haftada daha dönmez diyerek sezeryan oldum bende şimdi yine olacağım nasipse 38 e kadar döner ins
Gebeysek1 GKayaa benim 38. Haftada hala girmedi. Aslında kafa geliş ama kanala gidesi pek yok. Bugün sezeryan olacağım.
mommyily GKayaa benimki de çok ilginç şekilde 37. Haftamda kanaldaydı 38 olduk geri kanaldan çıkmış hiç anlmadım neden öyle oldu cumartesi tekrar randevum var bakalım ne olacak
GKayaa mommyily Allah Allah ya ilk defa kanaldan çıkan duydum bir kere girdi ise yine girer canım sen bekle 🥶❤️
mommyily GKayaa herkes böyle diyor nasıl oldu anlamadım geçen hafta kanaldaydı öyleki yüzünü bile göremedik kanalda olduğu için bu hafta geri çıkmış inşallah geri girer 🥺
1225 GKayaa kesinlikle böyle birşeyi kabul etme benimki de öyleydi 40+1 de normal doğum yaptım doğum anına kadar dönme ihtimalleri var lütfen bebeğin durumu iyiyse kabul etme 40 haftaya kadar bekle
1225 GKayaa bazı doktorlar direk sezeryana çok meraklı Ceren ceylan var YouTube de 6 dakikadan sonra merdiven inip çıkıyor doğum vloğun da hergün o haraketle in çık 10 defa falan pilates topu hararetlerini yap allahın izniyle normal doğurursun
2cocukluu-annee GKayaa benim de ilk hamileligimde oyle oldu merdiven in cik demisti doktorum surekli yaptim ama yine de inmemisti 40+3 e kadar bekledik inmesi icin en son sezeryan oldum