acilicigkofte Belim çok felaket ağrıyor uyutmadı sıcak basıyor terliyorum ara ara midem bulanıyor birden bel ağrım var ama 7-8 dkda bir bir anda belimin ağrısı şiddetleniyor acaba doğum sancısı mı
beyzaguvendi acilicigkofte o kadar fenalardayım ki uyuyamadım hem bel hem karın ağrısı hem de bacak krampları. 38+3 olduk. ve 3 cm açılma var sanırım doğuma hazırlık sancısı🤢
Rfydztrk beyzaguvendi uygulamaya ve adet tarihime göre şu an 37+6 dayım ama iki gün önce doktora gittiğimde 39+1 desin bebeğin önde gidiyor her an doğum olabilir hazırlıklı ol dedi içimi korku kapladı her an kendimi kontrol ediyorum acaba sancım var mı diye psikolojik olarak mı sancı hissediyorum yoksa var mı bilemedim 😅
Rfydztrk acilicigkofte ahhsha ya vücudumda adet sancısı gibi bi ağrı var devamı gelmiyor rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah bizlere 🤲🏻🥹
beyzaguvendi Mathildaaf ayyy hadi bakalım sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın🙏🏻🥹 darısı bana yarabbbbbiiiimm
acilicigkofte Mathildaaf korkmayın Allah’ın izniyle kolaylıkla atlatırsınız inşalllah elbet biraz zorlukları olacaktır ama bebeğinize kavuşacaksınız özlem bitecek bunu düşünün 😍😍 benim dualarım sizinle. Sümmes sebile yesserahu okuyun bol bol