Hilalarikan İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 3 ay felan gazlı içecek bile içmedim çok dikkat etmeye çalıştım tabi dışardan yediğim vs oldu ama genel olarak dikkatliydim ama sonrasında hiç önemsemedim diyebilirim her canım çekeni yedim siz nasıldınız dikkat ettiniz mi? Mesela şu an 36+1 deyim uykularım yalan oldu günde 3 kere uyuyorum gece uyanığım kahvaltı bile etmiyorum doğru düzgün ve vicdan azabı çekiyorum 🥺
Dilan_55 Hilalarikan 4 aydır iştahsizliktan 7 kilo verdim ne sağlıklı nede sağlıksız beslenebiliyorum ah keşke benimde canım istese de sağlıksız da olsa herseyi yesem 😁
Minigiim-vebenn52 Hilalarikan bende dikkat etmiyordum kahvaltıya vs bir hafta geriden geldiğini öğrendim bugün edin bence şimdi arayı yakalatmaya çalışıyorum
minikoannesi123 Hilalarikan 2 aylık anneyim. Doğruyu söylemek gerekirse sigara,alkol ve midye gibi belli başlı dip balık ürünleri haricinde canımın istediği her şeyi, istediğim zaman yedim. Allah’a şükür kızım saglikla doğdu, bu zamana kadar da bir sorun yaşamadık
turkuaz_ Hilalarikan pek sağlıksız beslenmedim diyebilirim . Ama bunu bebeğim için özellikle yapmadım sağlıksız şeyleri canım çekmedi. Hep ev yemekleri meyveler falan aşerdim ben hiç dışarda yapılan yemekleri bile aşermedim . Ama yemedimmi yedim dışaeı çıktığım zamanlarda burgerde yedim başka şeylerde. Kola falan da içtim yani yalan değil
Hilalarikan Minigiim-vebenn52 bizim 36+1 34 ye kontrole gittiğimizde 38 haftayla uyumlu çıktı önden gidiyor yani ben her şeyi yiyince galiba😅
NewMom___ Sağlıklı da beslendim sağlıksız da en çok sağlıklı tabi bebeğim için ama kolayı da çok seviyorum icmiyordum ilk eşim de çok seviyor aldıkça ve hamileyim yani nefis istiyor içtim cipsi de arada yiyorum
2lokummannesiii Hilalarikan 4 hafta önden gidiyor ve doktor buna normal mi dedi. Genelde ilerde olan bebekler erken alınıyor.
Gamziskoo Hilalarikan ama bu çok normal bi durum değil ki doktorunuz bişey demedi mi? 2 haftadan sonrası takip gerektirir
Habibe_ Hilalarikan ben kahvaltımı hep yaptım açlığa gelemiyorum çünkü 🤣🤣 ama diğer türlü ilk gebeligimde herşeyi yedim valla sağlıklı sağlıksız dayanamıyordum 🤣🤣 çok şükür bebeğim de sıkıntı çıkmadı sağlıklı sincap 🐿️ yanaklı Tomtiş bebem oldu ♥️ bakalım bunda 9 haftalığım yemek yapamıyorum mide bulantısı bitirdi beni
Churcill Hilalarikan sona doğru bende de bi iştahsızlık bıkkınlık hissiyatı başladı. Canım hiç bişey istemiyo ama yiyorum. En başından beri her sabah mutlaka 2 yumurta yedim süt ve süt ürünleri tükettim ama bunu dikkat etmek için yapmadım normalde de kahvaltıya önem veririm. Onun dışında canım çok abur cubur fast food çekmedi ama istedikçe denk geldikçe abartmadan yedim hepsinden. Kızartma baharatlı şeyler sorun yaşamadım midemden hiç o yüzden yemek seçmedim. Genel olarak ev yemekleri yedim öyle denk geldi. Ekstra bi çaba harcamadım. Uyku konusunda bende endişeliyim çünkü gece gündüz kavramı bende de yok 1 aydır. Sanırım artık vücut kendini doğuma ve sonraki hayata hazırlıyo. 39+5 teyim de birazcık 🤭
ikotrtn Hilalarikan ben fast food ve gazlı içecek normalde de sevmezdim hamilelik döneminde de o yüzden hiç istemedi canım onlardan ama en çok protein ağırlıklı beslendim şimdi 33. Haftaya geldim en fazla kırmızı et ciğer ve bakliyat tüketiyorum
ikotrtn Tsrhlya benim doktorum 10 günde bir ye bebeğe çok faydalı diyor ve ciğer yediğim hafta bebek daha fazla kilo alıyor 🤗
Zepeliz Hilalarikan valla bende özeniyorum sağlıklı beslenenleri ama pek mümkün olamıyor, çikolatalı gofret aşırı yiyorum sonuçları inşallah kötü olmaz ama dayanamiyorum özellikle geceleri
Nurrdmr15 Hilalarikan aynıyız bende 36+1 im ne canım istediyse yedim içtim kolayı aşerdim resmen ilk kızımdada herşeyi yedm içtim şimdi 8 yaşında bunlardada yedim dışardan özellikle çok yedim gazlı içecek içtm hep önde qitti kiloları ikiz gebelik birde doktorum hiç bi sıkıntı yok dio ben yoğurt süt yumurta sevmem normaldede tüketmem içim almaz oyzden çok dikkat edemedim 5 gün sonra doğumum var şimdilik herşey yolunda çok şükür 🤲