Minikkusveannesii Merhabalar, crohn hastayısım bu sebeple demirim hep düşük (son değer ferittin 6) haplar işe yaramıyor hamileyken ferittin serum takılabiliyor mu? Bilginiz deneyiminiz varsa yazarsanız sevinirim🙏
Baharoloji Minikkusveannesii Merhaba taktırmadım ama ilk zamanlar düzensiz kullanınca benimde yükselmedi doktorum hastaneye yatırıp damar yolundan verelim demişti sonra düzenli kullanınca ve ilacı değiştirince yükseldi gerek duymadı öyle dediğine göre takılıyor demekki
Bramasole Minikkusveannesii ben 2 aydır taktırıyorum benim de sizin gibi düşüktü normalde doktorum kolay kolay test yaptırmaz gerekli gördükçe yaptırır beni görünce rengim nasıl gitmişse bir test yapalım sana dedi😂 sonrasında tekrar bakmadık ama yükselmiştir hissediyorum yüzümün rengi kırmızılaştı resmen😂
Busraaakbyyb Minikkusveannesii merhaba geçmiş olsun öncelikle ben kullanıyorum benim de ilaç kullanmama rağmen 3 e düştü 5 tane yazdı doktorum 37 haftamdayım haftada bir arayla 4 tanesini oldum alerji yapabilen ağır bir serum oluyor bende çok şükğr bi sıkıntı olmadı ama müşahede altın da tutuyorlar bir kaç saat
Busraarsub Minikkusveannesii kirmizi serum dediginiz kan serumuysa eger bana takılmıştı bir kere yaklasik 6 saatte bitti
Bramasole Busraaakbyyb aa evet ben de eve yakın başka hastanede taktırayım serum nasılsa dedim ilk gittiğimde ama yapmadılar illa doktorun olduğu hastane olmalı alerji yapabileceği için dediler.
Busraaakbyyb Bramasole ben özel de takipliyim ama şehir hastanesinde taktırmaya daha uygun gördüler kapsamlı olduğu için normal devlet vs. Takmıyor