sunaykeskin Adetime 14 gün kala pembemsi akıntım geldi bi gün sürdü, ve geçti şuan ise kasık ağrısı çekiyorum acaba hamile miyim
Gamze4127 sunaykeskin varsa da çok çok yenidir bence adet günü yaklaşırken bi test demeyin ben adetim 2 gün geçti test yapmıştım çoook silik çıktı 2. Yaptım tek çizgi çıktı değilimdir dedim eşim kan vermemi istedi orda baktık ki gebelik var ama 3 4 haftalık bişeydi daha. Yani seninki varsa daha yeni oluşuyordur belki biraz bekle kan ver bi kasık ağrısı oluyor evet
Atlasss12 sunaykeskin bende aynıyım adet olucam sandım adet sancım vardı bel bacak kasık pembemsi jel gibi akıntı geliyor ama anlayamadım
sunaykeskin Gamze4127 genelde adet olmaya 3-4 gün yakın yerleşme kanaması olunur deniliyorda bende merak ettim o kan yerleşme kanımı çok erken değil mi diye başka bir belirti gösterdi mi sizde burada teşekkür ederim
gokcetugumm Yaşadığınız yumurtlama olmasın bazı kadınlar yumurtlarken de pembe akıntı yada damla seklinde kan görebiliyor
sunaykeskin gokcetugumm evet oda olabilir ama ilk defa öyle oluyor ve kasık ağrım , ve gün içinde hep kendimi yorgun hissediyorum
Gamze4127 sunaykeskin bende sağ yumurtam çatlamış kasık ağrım oldu bi de meme ucum çok acıdı ordan fark ettim hiçbir regl zamanımda bunlar olmazdı
gokcetugumm sunaykeskin benim yerlesme kanamam oldu adetten tam 1 hafta önce belli belirsiz pembe lekeli akıntı şeklinde oradan anlamıştım ama adete 1 hafta kalaydi sizinki baya erkenmis ondan mı acaba dedim