iremkoftercioglu Ayyyyy adettendir son 99 ama geçmek bilmedi sanki tabi sezaryen olacağı için biraz daha az ☺️
sena1910 iremkoftercioglu Son 98 bizimde 🥲 bende daha doktorumla detaylı konuşmadım erken diye ama benimde normal doğuma şimdiden cesaretim yok sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🤗
Avril iremkoftercioglu son 62 🤣 Geçmiyor zamannnnnn geçmiyor. Son güne kadar beklerse belim orta yerinden ayrılır heralde şimdiden zorlanmaya başladım
Tugbaygci 28+4 git gide zaman daralıyor doğum korkusu sarmaya başladi hala karar veremedik nasıl olsun doğum diye bana kalırsa normal olsun ama bi sıkıntı olursa sezeryan durumuna kalırsak yapacak bir şey yok
iremkoftercioglu Tugbaygci benim ilk bebeğim sezaryendi açıkçası bunu da öyle istiyorum tabi normal doğurmak isteyenlere saygım sonsuz ama bende o güç yok ☺️
iremkoftercioglu sena1910 ayyyyy aramızda bir gün varmış 🤭 bende daha hiç konuşmadım 1 hafta önden gidiyor biraz da tombik belki beklediğimden erken doğmak ister onu da bilemiyorum ☺️
Canan_ iremkoftercioglu yemn ederm 99a dustugumde boyle bi post acmistm ve son 10 falan diyenlere ayyy darisi basima diye yazdigimi hatirliyorum. Nedense ikinci hamileligim bayaga yavas ilerliyodu sanki ama sanki bir acidan son donemler hizli gecti ne zaman son 8 oldum anlamadim bile.🙈 ama ben yine de diyim darisi basina insaAllah 🥰❤️
Fik Son 6 da benden 🥲 dua edin kızlar kısa sürede gelsin 🥺 yoksa ben çatlayacağım çok merak ediyorum ne zaman nasıl nerede gelem kararı alacak kızım içimde çok ama çok heyecan var ama son günleri beklemek ne zormuş sanki yıllardır bekliyorum kızımı 🤭
iremkoftercioglu Fik ayyyy normal doğum olup beklemek daha heyecanlı sanırım ben son 30u görsem bilicem gününü ama siz onun karar vermesini bekliyorsunuz çok güzel ☺️
iremkoftercioglu Goksu1993 canım eğer erken doğum gibi bir riskin yoksa 35 de hazırlanmaya başla bence ben ilkinde 37 de hazırlamıştım ama bunda o kadar beklemem 😂
Avril iremkoftercioglu 15. Haftadan beri içiyorum magnezyum ama eh işte baş ağrılarıma falan çok çok faydası oldu ama bel maalesef bende fıtık var çünkü 😞