38+2 6 Nisan 2023 06.30 gibi suyumun gelmesi ile başladı heyecan….
Ama önce 5 Nisan Gidelim 🤭 azıcık yürümeye çıkmıştım ve garip garip iç çamaşırım ıslanmaya başladı sanki idrarım geliyor gibiydi öyle olunca yürümeyi bıraktım eve geldim burada benim amniyon sıvısı fazla olduğu için bende şey düşünüyorum bir anda fazla suyum geliyor bu arada içeride birileri dalga 🌊 içinde yüzüyor gibi. Neyse lafı fazla uzatmadan doğuma gidelim 🤣 Oruç olduğumuz için sahur yaptık Eşim görevde olduğu için annemle kalıyorum 9 ay hiç gelmemiş Özlem var biraz buruk o gün Sabah namazından yakın eşimle konuştuk köyüler aradı Yola mayın koyuyorlar diye ona gidiyoruz görev merak etme dedi. Sabah ezanı okudun namazı kıldık uyumaya gittik. Aklımda eşimde neyse tam daldım bir an foş gibi suyum geldi Abla dedim he dedi 😏 suyum geldi dedim sular gitti de mi geldi dedi tekrar uyudu 🤣 o değil yiğenin geliyor onun suyu geldi dedim ne diye bağırdı yan komşu geldi kapıya ne oldu diye neyse ev hastane yakın olduğu için annem bebek bezi bağladı hemen hastaneye giriş yaptık Sekreter yukarıya aradı hasta bakıcı geldi yukarıya çıktı vb. Nöbetçi doktor 1 cm açılma olduğumu söyledi ardından dokturuma haber verildi doktorum gelene kadar 4 cm açılmam oldu bu arada hiç sancı yok ben göbek atıyorum 💃 nerede bileyim suni sancın beni öldüreceğini 😏 dokturum suni sancı verilmesi gerektiğini söyleyerek suni sancı verildi zaten ne oldu ise oldu bu arada acı kapıstem çok az olduğu için ortalığı inletiyorum 😔 çok kötüyüm aşırı susadım 💦 su vermiyorlar o sırada doğum koçu geldi banyo yaptırdılar rahatlayım diye Ama çok iyi geldi. bu arada açılmam 9 santim buldu saat 12.00 civarı dokturum bi sezaryenim var önce onu alıp geleyim sonra seni alayım dedi doktorum gelene kadar 11 santim açılmam oldu ( bu arada çok korkuyorum ilk doğum çünkü ) doğumhane girince korkudan kendimi çok kastım ve bacaklarımı açamadılar ebeler o yüzden 3 narkoz iğnesi sağ 3 narkoz iğnesi sol bacağıma vurdular ıkanmayı yapmadığım için dokturum kızımı vakumlularak aldılar kızımı tartının üstüne Bebek öldü diye koydular ben ağlama sesini duymadım hiç 😭 meğer Dili kaçmış annem doğumda olduğu için Annem doktora Bebeği değil anneyi kurtarın dediğini duydum sadece doktor anneme artık sen çıkabilirsin dikişi atıp çıkartacağız dediler o sırada Annem direk kızımın yanına gitmiş hemşirenin biri ise ölü ise en azından bilgileri vb vereceğiz demiş o sırada anneme çok şükürler olsun 😓 iyi ki girmiş doğuma o fark etmiş nefes aldığını annem ebeye söylediği dakika da hemen dilini çıkardılar ağlama sesini duyduk 😓 ama yeni doğan yoğum bakımına gittiği için göremedim üzgünüm ailem eşime ulaşmadı akılım orada kızım görmek için 18.30 bekledim bu arada dikişim çok yürümekte zorluk çekiyorum süt sağmak lazım akılım çok karışık eşime 7 Nisan akşamı ulaştım eve tapurcu oldum.. bu arada 6 Nisan kızım doğdu 7 Nisan benim doğum günüm. ne ilginç İnsan doğum gününde ağlar mı diye sorsanız hıçkırık hıçkırık ağladım çünkü eve elim boş puset ile geldim kıyafetleri valiz den çıkmadı bile her gün arayıp durumu soruyorum abla gece 🌃 yarısı bile bi Damla sütü götürüyor tâbi 9 Nisan sabahın üstüme sütüm akmış çok üzüldüm kızımın sütü akmış diye annem kızın seni çağırıyor dedi ama ben hastane aradım durum aynı dedimişler di 9 gibi ama o sonra gelen telefon ile üzüntü sevinçe döndü kızımı bize teslim ettiler anne uyum odasında kaldık ( uyum odasında kızıma takılan cihazı bozulmuş kalp ❤️ atışı durdu gibi gösterdi ) ama 10 Nisan evimize yuvamıza geldi Rabbime çok şükürler olsun şuan yanımda uyuması nefes almasına bana cennet gibi geliyor 🌼❤️ neyse kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin anlatmazsam içimi dökmezem olmayacaktı.