SNurays Eses-95 yoook sende çok tatlısın 😂😂 aman aman şeninde karnın çıkmış ya güzel yakışmış valla hamilelik erkek anaları güzelleşir mis hamileyken ben kendimi baya çirkin hissediyorum valla bu kız benden aldı güzelliğimi gibi 😂
Eses-95 Yaa bebek değil göbek gibi geliyor bana 🤭😅 64 kilo oldum. Bu arada bende sağlıkçıyım Ebeyim kızlar 👶Kendime gelince bilgiler sıfırlanıveriyormuş
Mryy01 Eses-95 ooo iki sağlıkçı ne güzel valla yinede bilgi daha fazladır ben okuyarak milleti dinleyerek😂
SNurays Eses-95 ebeysen çok şanslısın aslında bilgi sahibisin olsun kendinde olsa en azından tecrübelisin sen bize göre
Cyn1994 TahiraAzad ilk hamileliğim bilmiyorum banada erken geldi ama çok hareketli bir bebek olcak durum onu gösteriyor 😊
Eses-95 SNurays Çok şükür kadın doğuma fazla ilgim var gerektiği seviyede bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum sorulara açığım 😀 Ama kendime gelince cevabını bildiğim soruları bile sorup araştırıyorum
SNurays Mryy01 evet valla bu 9 ay okuyayım diye aldım ben evde yoksa zaman geçmez diye :) çok güzel kitaplar baya bilgi veriyor özellikle bebekler ne ister varya onu çok tavsiye ederim harika bir kitap
SNurays Mryy01 rıca ederim canım trenyola bakabilirsin yorumları da çok güzel hafta hafta hamilelikte çok iyi senin kafandaki tüm sorular var elhamlıysan kesin oku 😂🙏
mervemurat16 Mryy01 17+2 olduk hareket hissetmiyorum gebeleri alimle bebeği arıyorum karnımda ama yok.Ben iştah çok yok meyve yiyorum mümkün oldukça.