Ntlz hazalhazar ayni belirti bendede var suan belimden agri giriyo adet agrisi gibi kasigima vuruyo ama anlayamiyorum suan bakalim belki gelir bu gece 🙏🙏🙏
Birsenvergili Bu bende de var bebeğim iyice kanala girmiş doğum için hazırım ama karnında kasılma adet ağrısı gibi varsa bi doğum belirtisi bu fakat o doğumla alakası değildir bebeğin baş aşağı ise baskı yapıyordur
hazalhazar Birsenvergili bebek baş aşağı kanalada girmiş demişti geçen hafta doktorum ama kasıklarımda agrı olmuyor olursa da 2saniye en fazla
Beybiliboy 39+3 bende de bazen oluyor hemen geçiyor ama dün karnım çok sertleşti akşam bugüb kontrolüm vardı daha gelesi yok nstye bile almadı , şimdide bianda sertleşiyor sonra geçiyo
Birsenvergili hazalhazar kasıklarda ağrı oluyor bende bebeğim çok baskı yapıyor tam anlamıyla doğum için hazır birde amniyon sıvısı geliyormuş yavaş yavaş benden
Ntlz hazalhazar 39+4 haftaligiz bunlarda yeni basladi daha oncesinde yoktu bugun agrim olmaya basladi nisanda gelmedi bende
Ntlz hazalhazar sadece hurma tuketiyorum 2 haftadir oda hergun degil acikcasi yuruyustede annemgile geldigimde merdiven inip cikiyorum o kadar ama kendi evimde cok hareketliyim temizlik yapiyorum hic durmuyorum
Gizemen Adet ağrısı hissi doğum belirtisi miymiş 😱 kesin bu akşam doğurcam o zaman bebeğimde çok sık toplanıyo bide sanki alttan bıçak batırıyolarmış gibi ağrı giriyo arada