AnnesiyimM53 Biliyorum çok oldum hepinizden özür diliyorum ve son kez sormak istiyorum kromozom bozukluğu olan bir kızım var ve ikinciye hamileyim korunmama rağmen rabbim nasip etti ama çok fazla korkum var doğuma 1 haftakaldı ama ben hep ultrason resimlerine bakıp psikolojimi mahvettim yok burnu basık dawn sendromlu yok çenesi geri yok göz arası mesafe çok fazla bir sürü şeyler düşündüm kendimi yedim bitirdim lütfen sonkez bakıp yorum yapar mısınız Allah rızası için 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 özellikle siyah beyaz ultrason çektirenlere sesleniyorum
sselinn AnnesiyimM53 siyah beyaz ultrasonda hayalet gibi çıkıyor bebekler ona bakıp kendinizi boşuna üzmeyin. Bebeğimin yüzü yok iskelet gibi geliyordu bana. Tövbe tövbe… Sonra başka bir hastanede üç boyutlu renkli ultrasonla baktırdım. Siyah beyazla alakası yok
Zzz11 AnnesiyimM53 ultrason fotoğraflarından anlamıyorum ama lütfen kendinizi üzmeyin. Endişenizi anlıyorum ama bütün çocuklarınızda kromozom bozukluğu olacak diye bir şey yok. Doktorlar sağlıklı olduğunu söylüyorsa sağlıklıdır. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Daisy0000 AnnesiyimM53 İnşallah son derece sağlıklı,akıllı,uslu,merhametli, temiz kalpli,vicdanlı,imanlı,ahlaklı,ay gibi güzel bir evladınız olur🌺 Düşünüp düşünüp kendinizi strese sokmayın.Ne olursa Allahtan…Endişeniz boşa çıkar inşallah
Yenibirannee AnnesiyimM53 detayliya girdiniz mi acaba? Herhangi birsey dedi mi doktorunuz? Ama maşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin 🌸
AnnesiyimM53 Yenibirannee amin inşallah ilk 3 resim detaylıdan herhangi birşey demedi ben takıldım çok
Mineberat AnnesiyimM53 Canim bendede kromkzom anomalisi var tasiyiciyim buna ragmen benimde ucuncu gebeligim ilk bebegim de ayni kromozom anomalisi cikti ve 2.5 yasinda vefat etti ikincisi 3 aylik dusuk yaptim suan tekrar hamileyim ama rabbime emaneti inaniyorum elhamdulillah kalbini ferah tut bu kadar korku fazla kotuyu cagirma onemli olan doktorun ne dedi ona bak sen biz ne desek bos
AnnesiyimM53 Mineberat çok geçmiş olsun neyiniz var sizin elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama zor