cnsdln-18 Gebelikte göğüs ağrısı yaşayan var mı ? Özellikle sol tarafta göğsümde ara ara gelen batma tarzı bi ağrı oluyor kalp mi kas mı kaburga mı ayırt edemiyorum. bumu yaşayan var mı son trimesterda
DeustchBurcu cnsdln-18 34teyim ama bende de oluyor. Kalbim ağrıyor dedim doktoruma, o da kalbin ağrımıyor bebeğin yeri daralıyor o yüzden baskı oluyor dedi. İçini ferah tut ortalama 5haftaya geçecek🫶🏻
defnezumram cnsdln-18 36dayım bendede bugün oldu böyle sanırım bebek organlara daha fazla baskı yapıyor ondan
Papatyaaammm00 cnsdln-18 Merhaba postun üzerinde zaman geçmiş ama 26.haftadayım benimde sağ göğsümde sızlama tarzı bi Ağrı var.
cnsdln-18 DeustchBurcu ya bi de ben panik bi insanım böyle olunca kalbime bişeyler oluyor heralde diye panik oluyorum sonra balım dönmeye başlıyor panik atak da var bende :( panik olunca da ekstra atımlar oluyor kalpte 😓 sağsalim kavuşsak inşallah bebeklerimize 🙏🏼🤲🏻
cnsdln-18 defnezumram nefes darlığı da oluyor mu ? Ben sanki ağzıma kadar doluymuşum gibi aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum :(