Rumeysbb Aysedgl bende orda yapmayı düşünüyorum günümde kalmadı perşembe kontrole çağırdı doktor siz kaçıncı haftadasınız doktorunuz kim
zumrasmom1 Aysedgl oraya takipliyim canım. İdrar yolu enfeksiyonundan kadın doğum serviste yattım doguranlara ve bebeklere gayet ilgililer. Bende çok memnunum. İçin rahat edebilir
zumrasmom1 Rumeysbb bahar hanıma mi gidiyorsunuz benide Perşembe çağırdı da her gün olmuyor kendisi o yüzden sordum
Rumeysbb Ben rukiye hanıma gidiyorum oranın en güzel kadın doğum doktoru çok memnunum dokotorumdan 39.haftayım
zumrasmom1 Aysedgl günde iki üç defa tuvalet temizlemeye odayı silmeye geliyorlar. İki kişilik odalar. Tuvalet her odanın içinde
zumrasmom1 Aysedgl hayır tek kişilik oda yok canım. Zaten erkekleri almıyorlar odalara ziyaret saati haricinde. Bir rahatsizlik duymadım yanımda boştu zaten. Doğumdan sonra da çok yatirmiyorlar bir gece sonra taburcu
zumrasmom1 Aysedgl evet malesef almıyorlar canım. Bir kadının bebeğini annesi dışarıya çıkarıp gösterdi babasına 🤭 rica ederim
prenSandprenseSMomy Devlet hastanelerinde sadece ziyaretçi saatinde girebilir erkekler babalar yanında da bi kadn refakatçi kalabilir
prenSandprenseSMomy Aysedgl girer ama hani hastanelerin ziyaret saatleri var ya bi öğlen bide akşam 1 saat mı 2 saat mı o kadar girebilir o kadar kalabilir yanında