Bt1200 Ebru_Anne34 bende kraft Kenya tercih ettim hafif ve kullanışlı gözüküyor,kullanmak nasip olmadı daha ama inşAllah yakın zamanda olacak
aysegulcaliskan @Ebru_Anne34 biz de bu bebek arabasından aldık sürüşü pratik açılıp kapanması kapandığında küçücük olması falan çok güzel henüz kullanmadık ama çok severek aldık tavsiye ederim 😊
Essy aysegulcaliskan Merhaba ürünün tutma sapı hiç boy ayarı yok mu acaba? Özelliklerinde göremedim videolarda
gzdehlal-36 Damlagrtn bende o modeli beğeniyordum ama araştırınca genelde Kanz dan marka olarak memnun kalınmadığını falan okuyup vazgeçtim
aysegulcaliskan @AsyaCngz55 evet kesinlikle çok sağlam zaten Kraft genel olarak sağlam malzeme kullanıyor hatta satış personeli teşhir ürününü gözümüzün önünde kaldırdıiki üç kere yere vurdu bunun garantisini veriyor Kraft diye o açıdan da güvenerek aldık
AsyaCngz55 aysegulcaliskan çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bende Kenya alıcam büyük ihtimal
Eyvahvaveyla AsyaCngz55 evet puset dahil aldım ben tekli de satılıyordu aldığım zaman , pusetle beraber 9a aldım ben geçen ay eltim de aynısını aldı 11.700e almışlar
AsyaCngz55 Eyvahvaveyla sen çok iyi almışsın Şuan neredeyse 13 bin ama yapacak bir şey yok teşekkür ederim 😌
Bt1200 Essy yapılmıyor diye biliyorum,benimki şuan kutuda aldığım gibi duruyor incelediğimdede hiç farketmedim ama beklentiyi karşılıyor herşeyiyle,çift yönlü kullanış sağlıyor ve de