Nesaras Haftadan selamlar . Doğumum Allah nasip ederse 15 Şubat cinsiyetimiz kız 🌸asla isim de karar veremiyoruz 😬 alışverişe başladınız mı ben daha şuan sepete atıyorum beğendiklerimi ama henüz almadım 😬
Y3liZzZ Nesaras bizde 17 olduk bugun Rabbım nasip ederse şubatın ilk haftası 🙏2.gebeligim oglumdan sonra kızım geliyorr🥰🙏
Srzrk Nesaras merhabalarr 14 şubat görünüyor doğum 🤰 cinsiyet kız ❤️ isim seçmek çooook zor. Alışverişi 20 den sonra diye düşünüyorum. Bir çok şeyi de ablasından var zaten (2.5 -3 yaşında ablası)
Nesaras ElifKarata gönlünden geçen olsun inşallah 🌸🙏 ben yaptırdığım bir testle cinsiyeti erken öğrendim tesadüf 😬 yoksa meraktan bu günlere nasıl gelirdim bilmem
Enes2121 Nesaras Benim fetal dna testinde kız çıktı ultrasondan da erkek diyorlar bakalım 20 haftalıkken detaylı ultrasondan tam belli olur herhalde
Y3liZzZ Nesaras sağlıcakla kulaklarımıza alırız inşallah canım 😘 ilkinde yaptığım hataları yapmamaya çalışıyorum diyim 🙃😁
reyhanh 15 haftalık oldu bugün, cinsiyet erkek sanırım 🫠❤️ Mobilyasını aldık şimdilik henüz kıyafet alışverişine başlamadık 😅ama mobilyası var 😁
Y3liZzZ Feyza-23 sağlıcakla kucağına al inşallah canım ❤️ 14. Haftamda %90 kız dedi bize de salı günü gideceğim inşallah bir değişiklik yoktur 🤣
minikinsantanesi Nesaras maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣️ bizde 18+1 den devam tahmini doğum tarihimiz 1 Şubat kızım olacak Allah’ın izniyle ismini de “İnci”🐚 koyacağız inşallah alışverişe başladık çünkü neyi almasak ona zam geliyor bebek arabası puset ufak tefek kıyafetler alındı bu hafta da beşiğini alacağız inşallah aradan ne çıkarırsak o kar babaya da çok yüklenmeye kıyamıyoruz 😅🥰😍❣️
reyhanh hello_dunya almila trump tan aldık, çok beğenerek aldım, bakalım bir aya gelir inşallah 🫠 masko gezdik ama kimi mobilyalarda baya boya kokusundan rahatsız olduk. Bu kaplamaymış, öyle kokusu da yok güzel