Caglali En erken belirtileriniz nelerdir? ( Allah sağlıkla kucaklarıniza almayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin)
erdmdml Caglali uykuydu 6+5 itibaren bulantı başladı herşeyden tiksiniyorum 🥲 kendş yaptıgım yemeği yiyemiyorum
Hatice_70 Caglali merhabalar ☺️ben sabah bulantim vardi kasık ağrım vardi bazen adet olacağımı fln düşünüyordum aşırı şekilde göğüs ağrım vardi
ipeklinaismom Bebek denerken acaba tutumu diye bir ton belirtim vardı şuan hamileyim ve belirti sifiry😂
Caglali ipeklinaismom O psikoloji yok mu gebe olmasak gebe yapar insani Bende ovulasyon günümdeyim 2 hafta sonra test yapicam insallah😂
Aybarssmom_ İçten çekilirmişcesine kasık ağrıları, aşırı göğüs hassasiyeti, çok uyku hali, hafif mide bulantıları. Sonra Bulantılar arttı tabii 😁
Caglali Aybarssmom_ Benimde kasık batmam var ama acaba yumurtalama günümdeyim ondan mı bilmiyorum 😂 Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
ipeklinaismom Caglali proxyfemin kullandım kutu bitmeden hamile kaldım yumurtlamaya yardımcı araştır derim . Harici bı sorun yoktu d3 vitaminim eksikti sadece 1 ay sürmedi ilaca başlayınca değerlerim düzeldi
Caglali ipeklinaismom Oyy maşallah daha yeni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Allah bana da bebiş versin sağlıkla hayırlısı ile
Caglali ipeklinaismom araştırayım de benimde sorunum yok Ağustos ayında adet bitiminde rahim filmi çektirdim. Hiçbir sorunumuz yok esiminde benimde
Maryhoney 6+6 halsizlik hafif mide bulantısı bel ağrısı kaşık ağrısı 😵💫 ikinci bu. İlkinde koku hassasiyeti vardı sadece çok rahattım
Enliven Miğde bulantım 2 hafta olup kesildi test yaptım çıkmadı daha sonraki hafta aşırı karın ağrısından hastaneye gittim kanda pozitif çıktı
Caglali Enliven Yaa ne güzel Allah herkese böyle şaşırtıcı güzel haberler versin Allah bağışlasın inşallah 🌱😌
Arseee Valla canim test yapmasaydim ve adet duzensizmis gibi dikkate alsaydim 3 ay anlamazdim 😂 belirti olayi cok abartiliyor illa bi belirti beklemeyin yani 😂
1prensesannesi__ Bende soruym o zaman ilk belirtinizi ne zaman farkettiniz benim yumurtlamadan sonraki bu 3. Gun gögüs dolgunlugum var belirti olabilirmi ?
Caglali 1prensesannesi__ canım ben gebe değilim, ama ovulasyon günümdeyim kasık batmam var Bu belirtime de ben hebeyim diyemem 😂 O yumurtlama olarak göğüs dolgunluğu oluyor bende şuan var Bacak ağrım kasık ve bel batması dolgun göğüsler Aradan 14 gün geçsin test yapalım 😌🌱