Egeminannesi Kodal-42 olmaz daha küçük keyfini bile çıkar istediğin gbi yat karnın çıkınca yatamiyosun 32 haftadayim ne öyle yatiriyo ne böyle geceleri deli gbi geziyorum
Esraguvennn Kodal-42 ay bunu bir doktor 7 ay olana kadar üzerine de yatılır sıkıntı yok dedi. Zaten bebiş suyun içinde çok zararı yoktur. Ben şu an 30 haftayim yan yatarken arada göbeğin üzerine fazla düşüyorum bişi olmuyo yani
bdenerigokce Kodal-42 20 den beri hissediyorum, 28deyim bazen üstüne yatınca aşırı vuruyor mecbur düzeltiyorum vurmuyorsa devam 😂😂😂
Kodal-42 iremkoftercioglu ilk yatirken sola yatiyrum ama uyku haliyle kalktığımda karnım altta kalmış oluyor 😂
Sedanurumut Kodal-42 bebeğe zararı olurmu olmazmi bilmiyorum ama sola yatmak doğru olanmis çünkü bebeğe kan gidiyor sanırım
Sedanurumut Kodal-42 sen yinede elinden geldiğince uyumadan önce soluna uzan uyku anında insan istemeden pozisyon değiştiriyor zaten
Hulyab Kodal-42 en uygun yatis sekli sola yatis bebege giden kan azaliyormud baska turlu zaten yatamiyorum istesemde hemen agri gryor 🙂