Beklenenim11 Merhaba kızlar 12 gün önce serklaj oldum ve 2-3 gündür kasılmalarım oluyor bugün saydım 3 kez oldu Doktorum magnezyum içeren vitamin vermişti ama hep etki etmedi galiba Sizce normalmi ne yapmam lazım
merii10 Beklenenim11 kasılma oldgu nasl anlasiliyr bnde 16.haftafaym geçen gün baya bı sancı hossettim sanki bebek uzun süre aynı yerde kalms baskı yapiyrmus gbi ama geçti
Hnd3535 Beklenenim11 kasılma istenilen bişey degil doktorunuza danışın dikişinize zarar vermesin. Endol denilen kasılma önleyici ilaç veriliyor mutlaka danışın geçmiş olsun inşallah
affa Beklenenim11 valla 30+5 hafdaligim 16 hafdan bendede başlamışdı. Ara sıra oluyordu.yani belki çok kötü bir şeyim ola bilirdi o yüzden takmadım.cokda yani sonucda canlı var içimizde aciticak.o yüzden takma canım🤗.bu arada serklaj ne?
merii10 Beklenenim11 bu haftalarda kasık ağrıları fln normal diyorlar rahim büyüdüğü icn belki öyle biseydir
Beklenenim11 Hnd3535 yarın randveum var mutlaka söyliycem kasılma için magnezyum takviyesi vermişti ama en küçüğünü eşimde diyorki evde 250 mg lık magnezyum var bi tane iç bişey olmaz diyor yarına kadar korkudan ölücem
Hnd3535 Beklenenim11 magnezyum pek faydası olmuyor kasılmaya.. genelde ağrı dindiniriyor ama toparlanma kasılma biraz farklı olduğu için. İnşallah kötü bişey yoktur içinizi ferah tutun
Beklenenim11 Hnd3535 inşallah canım yarın umarım bi ilaç felan verirler Yurtdışındayım endol hapı burda varmı bilmiyorum
Guzelgunlerim Beklenenim11 himm ben daha bebeği hissetmyokki😀Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımiza almayı nasip etsin.uzun ömürlü olsunlar umarım bizde bu süreçte delirmeyiz.bende bundan önceki gebeliklerin de kayiplarim vardı daha hiç kuaföre bile gitmemiştim.is ev.oda arabayla hep.bugun dedim gideyim ayaklarım titredi ya.yuruyemedim nasıl korkmussam
Esracmmm Beklenenim11 aynı şeyi hissediyorum bende bu aralar kötü bişey mi korkmalımıyım 26 hafta benim ki normalde bi sıkıntım yok ama aşağı tarafta bi anda geliyo oraya sanki anlık gidiyo
Beklenenim11 Guzelgunlerim evet insanda bi kayıp olunca çok korkuyor ben 3 aydır sadece doktora giderken çıkıyorum oda kapıdan arabaya biniyorum hastane kapısında iniyorum ama hastanede on kere tuvalete gidiyorım kanama gelmişmi diyo çok zor bi durum