Iscn 15-20 dk arayla 50 sn süren kasılmam var düzenli 1 saatir takip etmeye başladım doğum olabilir mi illa sancı olmalı mı 36. Haftadayım
Ceylannn1y Iscn bn 30.haftadayım ayakta az bi durayım hemen kasıklarım ağrıyo yada az bi oturayım kasıklarım ağrıyo normalmi
tlhmrv Iscn kasilmada nst de sancı olarak çıkıyor zaten düzenliyse bı acile git canım serum verirler rahatlarsin
Iscn Esmanur43 ama diğer doğumumda yıne böyle sancısız kasılma vardı 3 cm açılmayla 6-7 dk bir gelşyordu birkaç saat gelir bşr süre gider sonra tekkr başlardı o yuzden krkuyorum yine
Iscn Ceylannn1y onları doktorum bebekten dolayı baskı oluyor normal demişti düzenli olmadığı sürece sıkıntı yok
Iscn tlhmrv biraz daha bekleyeyım bakalım düzenli devam edecek mı gun içinde hep oluyor hep sert ama bi bakayım düzenli mi diye dedim son 1-1.5 saatır düzenli ama hastanede yakın değil biraz daha beklemek iyi olur sanki
NobleMom Iscn Eğer doğum kasılmasıysa bile erkenden hastaneye gitmene gerek yok canım. Sancıların olana kadar ya da suyun nişanın gelene kadar evde takip ederek bekleyebilirsin. Hemen hastaneye gitmem gerekir diye düşünme
Iscn NobleMom ya işte tek korkum açılma olup fark etmem ilki öyle olunca istemsizde acaba diyorum hiç sancım yoktu sadece kasılma oluyordu şans eseri açılma oldugunu öğrenmiştim 🤦🏻♀️ sabah ola hayrola bakalım
NobleMom Iscn max 5 cm açılmaya kadar sancı hissetmeyebilirsin ama sonrasında azar azarda olsa sancın gelmeye başlar merak etme
Iscn NobleMom benimde normlde dün dü izne ayrıldı bu pzartesı gidcem inşallah zaten 37 e girmiş oluyoruz