Cansuyca Kızlar çok dayanılmayacak gibi değil ama sağ kasığımda kendini hissettiren tarzda bir ağrı var yani hamileliğimi öğrendiğimden beri var aslında bir sıkıntı olur mu yada tehlikeli bir durum mu bu ? Doktora gitmeli miyim sizce 5 haftalığım şu an
Sumeyyekk Cansuyca ben 5 haftaligim benim de ayni şekilde kasik agrisi var nasıl gecicek bilmiyorum 🤦
Mssongul Sakin ol cnm olması normal bence bende de oluyordu bazen sağa baznde sola vuruyordu kabızlıktan dolayı da oluyor ama geçmicek gibi dayanılmaz bı aciysa git tabi ki
Cansuyca Denizyadaaras kanamam yok ama bugün sadece bir damla kahve tarzı bi leke gelmiş küçük bi damla şeklinde
Edos123 Cansuyca bence şuan sağ kasık ağrısı çekiyorum insallah sıkıntı yoktur bol bol dinleniyorum 5+3 üz bizde 🤗
Semoski Normal normal ben doktoruma ağrım var göğüslerim de çok acıyo dedim güzel güzel severiz böyle şeyleri her şeyin yolunda olduğunu gösterir dedi. Kanama olursa onu danışmak gerekir
Cansuyca Semoski benimde sadece sağ kasığım sadece yüksek bir yere uzanınca iki kasığım ağırıyor ve göğsümün ucları aşırı acıyor sütyen bile takamıyorum dışarı çıkarken takıyorum ve yanlışlıkla değsem acıyır eve gelir gelme çıkarıyorum
Tugce_23 @"Cansuyca yarın 16 haftalık oluyorum hala kasık ağrısı yaşıyorum doktor olucak dedi ilk haftalar yerleşme olduğu için dedi sonradanda rahim büyüyor ağrı olur dedi kanaman yoksa sıkıntı yok
Cansuyca Tugce_23 kanamam yok fakat küçük damla gibi bi kahverengi lekem vardı peçeteye sildiğimde gelmedi ama çamaşırımda vardı
Tugce_23 @"Cansuyca yerleşme lekelenmesi olmuştur benim 10 haftalıkken kanamam olmuştu çok korktum Allah’a şükür şuan 16 haftalık oldum iyim yani korkma kötü birşey olduğunu düşünürsen hemen doktoruna başvur allah kucağına almayı nasip etsin